• Badkamerkasten

  Badkamerkasten (29)

  Op zoek naar een vernuftige manier om je badkamer te organiseren? De meest handige en ook de mooiste badkamerkasten vind je op deze pagina: van hoge badkamerkasten tot aan de meest goedkope badkamerkasten. Met bijpassende badmeubels is jouw badkamer voorzien van alle opbergruimte die je maar kan wensen.
 • Badkamerspiegels

  Badkamerspiegels (4)

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste badkamer van het land? Deze badkamerspiegels hebben alles in huis om een frisse blik op jezelf te werpen: van badkamerspiegels met led verlichting tot badkamerspiegels met verwarming. Combineer de badkamerspiegels met de juiste badkamerverlichting en je bent verzekerd van de mooiste looks - van zowel jezelf als de badkamer.
 • Badmatten

  Badmatten (164)

  De heerlijkste bad- en douchemomenten eindigen op een zacht en warm oppervlak: de badmat. Je vindt hier alle soorten, maten en kleuren badmatten om jouw badkamer mee te verrijken: ronde matten, grote badmatten, kleine badmatten en meer.. Zacht voor de voeten en mooi voor het oog 😉
 • Badmeubels

  Badmeubels (49)

  Opgeruimd staat netjes! Je badkamer is pas echt af met de juiste badmeubels die afdoende opbergruimte bieden. Klassieke badmeubels, houten badmeubels, moderne badmeubels, designbadmeubels en ook de meest goedkope badmeubels tref je hier. Toch nog extra ruimte nodig? Met badkamerkasten ben je verzekerd van de ideale badkamer.
 • Douchegordijnen

  Douchegordijnen (35)

  Wie zei dat een badkamer klinisch moet ogen? Met een frivool douchegordijn heb je binnen no-time een uniek element in je badkamer hangen: praktisch en esthetisch verantwoord. Bekijk en vergelijk hier allerlei leuke douchegordijnen: sealskin douchegordijnen, lange douchegordijnen, luxe douchegordijnen, goedkope douchegordijnen en meer. Bekijk ook alle handige doucherekjes om je badkamer af te maken.
 • Doucherekjes

  Doucherekjes (19)

  Op zoek naar een snelle oplossing voor alle rondzwervende flesjes shampoo en douchegel? Zonder te hoeven boren zijn er al voorhanden oplossingen met doucherekjes - denk aan doucherekjes met zuignappen of wandrekken die je gemakkelijk aan de douchekop ophangt. Ideaal!
 • Föhnhouders

  Föhnhouders (4)

  Ben je praktisch ingesteld en heb je je badkamer graag zo slim mogelijk ingericht? Binnen een handomdraai heb jij je föhn paraat met deze handige föhnhouders. De föhnhouders variëren van rekjes tot aan simpele haken. Welk model je ook kiest - de draden raken niet meer in de knoop 😉
 • Handdoeken

  Handdoeken (7)

  Heerlijk warm en droog de douche uit? Je rondt je badkamerrituelen verfrist en voldaan af met een van deze handdoeken. Bekijk en vergelijk hier de beste handdoeken en handdoeken sets om aan jouw handdoekrek op te hangen en vind de meest goedkope doch luxe handdoeken online.
 • Handdoekrekken

  Handdoekrekken (58)

  Zoek je een vernuftige en mooie manier om jouw handdoeken op te hangen? Handdoekrekken nemen weinig ruimte in beslag, zijn fijn voor het oog en drogen uiteraard je handdoeken goed op. Maak je badkamer helemaal af met een van de vele soorten handdoekrekken: staande, radiator- rvs-, houten, verchroomde handdoekrekken en meer.
 • Planchets

  Planchets (12)

  Op zoek naar een handig badkamerplankje om je tandenborstelhouder of cosmetica op kwijt te kunnen? Niet alleen zijn deze zogeheten planchets praktisch, ze voegen net dat extra detail aan je hele badkamer toe. Kies daarom uit een van de vele kleuren, materialen en merken planchets om jouw badkamer the finishing touch te geven.
 • Sauna accessoires

  Sauna accessoires (14)

  Lekker ontspannen in de sauna? De ervaring is pas compleet met de juiste sauna accessoires. Bekijk hier hoe jij je sauna afmaakt met de juiste accessoires van de beste saunamerken.
 • Tandenborstelhouders

  Tandenborstelhouders (56)

  Details maken een groot verschil - ook in de badkamer! Maak je badkamer helemaal af met een tandenborstelhouder waarin de tandenborstels gemoedelijk een plekje delen. Of gebruik 'm als spoelbakje! Bekijk hier de mooiste design tandenborstelhouders om je badkamer mee te decoreren.
 • Toiletmatten

  Toiletmatten (2)

  Een toilet is niet compleet zonder toiletmatje. Het matje absorbeert vocht om het vervelende fenomeen "natte sokken" te voorkomen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een toiletmatje extra vormgeving aan het kleinste kamertje van het huis toevoegt. Kies uit verschillende dessins, kleuren, soorten en maten om jouw toilet te perfectioneren (+ kies de bijpassende badmat en ook je badkamer is compleet).
 • Wasmanden

  Wasmanden (73)

  Kind kan de was doen! Met deze handige wasmanden is je badkamer voorzien van mooi design en een efficiënt systeem om de was van A naar B te verplaatsen. Bekijk hier de mooiste design wasmanden: rieten, houten, plastic, rotan, grote, gekleurde en meer.
 • Weegschalen

  Weegschalen (43)

  Je gewicht bijhouden doe je met een personenweegschaal. Bekijk hier alle weegschalen, met of zonder lichaamsanalyse, voor volwassenen of baby's.
 • Zeepbakjes

  Zeepbakjes (33)

  Hou je je badkamer graag netjes? Alle zeeprestjes houd je op hun plek met deze handige zeepbakjes: voor onder de douche of op de wastafel. Zo is je badkamer voorzien van de handigste accessoires en hebben je heerlijk geurende zeepjes helemaal hun eigen plek. Ben je meer van de vloeibare zeep? Bekijk dan alle zeepdispensers.
 • Zeepdispensers

  Zeepdispensers (14)

  Op zoek naar een zeepdispenser die bij je badkamer past? Je houdt je handen schoon met een van deze handige zeepdispensers: met ophangsysteem voor aan de wand, voor onder de douche, automatische en andere soorten.