De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Keukens met een SMEG koelkast

De keuken is een belangrijke ruimte in huis. Het is waar men het vaakst bij elkaar komt, samen eet, huiswerk maakt, aan het werk is, thee drinkt en nog veel meer doet. Een van de onderdelen van een keuken is de koelkast. Dit kan een inbouw koelkast zijn of een los staande koelkast. Wanneer jouw keuken geen ruimte heeft voor een inbouw variant dan kom je automatisch uit op losse koelkasten. Helaas zijn er niet heel veel mooie modellen behalve de SMEG koelkast uiteraard. Een favoriet als je het ons vraagt!

De SMEG koelkast in de keuken

Dankzij het prachtige uiterlijk van de SMEG koelkast, mag deze absoluut gezien worden in de keuken. Het is een eyecatcher en een koelkast die je koopt omdat je helemaal weg bent van de stijl. Deze mooie koelkast kan in diverse keuken interieur stijlen gebruikt worden. Van industrieel, landelijk tot een modern interieur.

Bron: sfgirlbybay
Bron: sfgirlbybay

Bron: instagram
Bron: luxuryfridges

Welke kleur kies je voor de SMEG koelkast?

Het uiterlijk van de koelkasten is bijna allemaal hetzelfde. Zo heeft de ene een apart vriesvak en de andere niet maar daarnaast verschillen alleen de kleuren. Van wit tot roze, van groen tot geel. De koelkast is in allerlei moderne tinten verkrijgbaar. Welke kleur kies je voor in jouw keuken?

Een neutrale tint zorgt voor een mooi geheel terwijl een felle tint juist ervoor zorgt dat de koelkast opvalt. Welk effect wil je met de koelkast bereiken? En welke tint past het beste bij jouw keuken? Kijk eens naar de kleuren die je al gebruikt of die erbij zouden passen.

Bron: homedit
Bron: House of Turquoise
Bron: onbekend
Bron: aupaysdesmerveillesblog

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?