De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Valentijn interieur: leuke details

Wil jij graag jouw liefje verrassen met een beetje Valentijns liefde op een originele manier? Bekijk dan deze leuke voorbeelden van hoe je een valentijn interieur creëert met een paar leuke DIY ideëen. Het zijn de kleine details die het zo leuk maken, het kost weinig tijd of geld en het effect is erg sfeervol!

6x een Valentijn Interieur

Een gemakkelijk DIY project is de perfecte manier om een Valentijn interieur in te richten. De volgende zes ideëen geven je meer inspiratie hoe je jouw liefje kunt verrassen!

Bron: shades of blue interior

Verzamel houten stokken en maak dit leuke hartje voor aan de wand. Om er iets meer sfeer aan te geven is dit hartje ook nog eens geschilderd in diverse tinten roze.

Bron: a bubbly life

Bloemen doen het altijd goed! Verpak ze in een leuk papier, zet ze in een mooie vaas of maak er iets speciaals van voor jouw lief.

Bron: heart handmake uk

Er zijn heel veel leuke mokken en bekers verkrijgbaar met het alfabet. De ideale manier om jouw liefde te laten zien met de letters LOVE of LIEFDE.

Bron: apartment therapy

Altijd leuk, ook voor na Valentijn, zijn deze hart kussentjes voor op een stoel of bank!

Bron: homey oh my

Met washi tape kan je heel veel verschillende vormen maken op de muur zoals dit geometrische hart bijvoorbeeld. Maar je kan ook een lieve tekst maken, een roos of een ander symbool.

Bron: prettypicsdelightfultips

Tenslotte zijn de hartjes ballonnen natuurlijk ook erg leuk om te gebruiken in een valentijn interieur. Met helium in de ballonnen blijven ze ook nog leuke tegen het plafond hangen.

Veel succes voor Valentijnsdag!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?