De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #9: Bernadet

Interieur Advies #9: Bernadet

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en beginnen met de eerste: Bernadet!

Bernadet is trots op haar woning. Ze heeft een ruime woonkamer en kan eigenlijk alle kanten op met deze ruimte. Het enige wat haar dwarszit is de donkere uitstraling van haar meubels en een paarse fauteuil die ze recent heeft aangeschaft. Omdat ze deze fauteuil in een opwelling heeft gekocht weet ze nu niet goed wat ze ermee aan moet en heeft deze nu in een hoek geplaatst. De donkere meubels en de donkere gordijnen in combinatie met de donkere paarse kleur zorgen voor een vrij zwaar interieur.

Bernadet’s huidige situatie

De huidige situatie van Bernadet is donker en oogt ietwat leeg. Dit is eigenlijk zonde, want in de woonkamer staan prachtige meubels. De meubels verdienen meer aandacht. We gaan daarom op zoek naar een fris en gedurfd interieur!
MakeOver-interieur-advies-bernadet2

De sfeer van Bernadet

Bernadet gaf aan dat ze met een paar kleine aanpassingen een grootse MakeOver wilde bereiken in haar woning. Met een paar kleuraccenten, nieuwe meubels én mooie accessoires hebben we de woning een nieuwe én frisse look gegeven. Het moodboard geeft de sfeer weer die we hebben willen creëren voor haar woonkamer. De paarse kleur gecombineerd met neutrale en houten accenten geven een hele lichte en rustgevende uitstraling. [Tweet “Paars geeft je interieur een luxe én kleurrijke uitstraling.”] MakeOver-interieur-advies-bernadet3

De finishing touch

Aan de hand van het moodboard en de huidige situatie hebben we gekeken naar producten die het best binnen haar budget én interieur zouden passen. De producten impressie geeft enkele voorbeelden weer. Zo kun je vast van tevoren inbeelden hoe het zou staan in jouw interieur. Als je een nog duidelijker beeld voor je zelf wil schetsen, kun je een plattegrond tekenen met de nieuwe meubels erin. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind!
MakeOver-interieur-advies-bernadet4

Product specificatie

Bijzettafel: Zuiver
Kleed: Wehkamp
Verf: Histor
Kussens: H&M
Accessoires: Diversen

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?