De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #11: Mirjam

Interieur Advies #11: Mirjam

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer drie: Mirjam!

Mirjam houdt van een gezellig huis, een huis waar echt geleefd wordt! Recent hebben ze een wand geverfd in een donkergrijze kleur en daar is ze helemaal dol op geworden. Het enige wat er aan scheelt is dat er geen eenheid is in het interieur. De meubels die er staan zijn mooi, maar komen uit verschillende interieurstijlen. Om er een geheel van te maken zullen we uiteindelijk voor één stijl moeten gaan die we kunnen doorvoeren in de rest van de woning.

Mirjam’s huidige situatie

De huidige situatie van Mirjam is erg knus en gezellig, maar is misschien iets té knus. Door alle meubels zie je de mooie en grote ruimte niet meer, die er wel degelijk is. [Tweet “Het beste uitgangspunt voor ieder interieur is: LESS IS MORE!”] Dus met minder gaan we méér ruimte en gezelligheid creëren!
MakeOver-interieur-advies-mirjam2

De sfeer van Mirjam

Mirjam heeft aangegeven dat ze houdt van de industriële stijl. Dit betekent dat het interieur een stoere twist krijgt maar wel met minder meubels. Een kleurenpatroon met wat donkere en lichtere neutrale tinten gaan het interieur doen opleven. Een paar industriële accenten en zachte accessoires zorgen voor een hele nieuwe look. De grijze kleuren van het moodboard met de houten meubels die ze al hebben staan zijn een gouden combinatie. Lekker robuust en stoer!
MakeOver-interieur-advies-mirjam3

De finishing touch

De voorgestelde producten geven het huis meer ruimte én rust. Met een paar kleine aanpassingen in dit interieur, kun je al een heel ander beeld creëren. Minder meubels, meer eenheid én een stoere uitstraling is wat deze woning nodig heeft.
MakeOver-interieur-advies-mirjam4

Producten specificatie

Hoekbank: MakeOver
Kast: Wehkamp
Bijzettafel: Woonexpress
Kussens: H&M
Accessoires: Diversen

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?