De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #12: Silvia

Interieur Advies #12: Silvia

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer vier: Silvia!

Silvia verhuist binnenkort en is heel blij met haar nieuwe woning. De woonkamer heeft bijna precies dezelfde afmetingen als de huidige woonkamer. Ze is helaas niet zo tevreden over de indeling van de meubels, en de meubels zelf. Het komt allemaal niet tot zijn recht in de woonkamer. De kleuren waar ze van houdt heeft ze niet verwerkt in haar interieur en dat zou ze wel graag willen. Veel dingen waar we wat mee kunnen. Kleur, sfeer en eenheid gaan deze woonkamer maken tot een plaatje!

Silvia’s huidige situatie

Zoals te zien is op de foto geeft de woonkamer nogal een kleine en benauwde indruk. Gelukkig is er veel meer uit de ruimte te halen en dat hebben we dan ook als uitgangspunt genomen. De grote paarse bank vraagt nogal wat aandacht en slurpt als het ware de ruimte op. [Tweet “Opvallende kleuren kun je beter verwerken als accent dan als hoofdkleur binnen je interieur.”] Dit interieur gaan we eens goed onder de loep nemen…
MakeOver-interieur-advies-silvia2

De sfeer van Silvia

Omdat Silvia had aangegeven erg van pastel kleuren te houden, hebben we dit verwerkt in het moodboard. Lichte kleuren zijn zeer geschikt voor een wat kleinere ruimte, ze laten een kleine ruimte namelijk groter lijken. Een combinatie met mooie groene planten, lichte accessoires, een mooie vloerkleed en een kleurtje op de muur geven dit interieur een hele nieuwe look!
MakeOver-interieur-advies-silvia3

De finishing touch

De volgende producten geven een voorbeeld van hoe je het interieur in kunt richten. Als hoofdkleur hebben we gekozen voor een mooie lichte groene tint en als accent andere pastels en leuke prints. Als je de omgeving rustig en licht houdt, kun je zeker nog wel gaan voor een wat donkere bank. Maar kies wel voor een neutrale kleur zoals bijvoorbeeld grijs of taupe. Bedenk van tevoren hoe het eruit zal zien in jouw interieur en kies bewust!
MakeOver-interieur-advies-silvia4

Product specificatie

Stoel: MakeOver
Kast: Wehkamp
Bijzettafel: Wehkamp
Kussens: H&M
Accessoires: Diversen

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?