De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #13: Taif

Interieur Advies #13: Taif

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer vijf: Taif!

Taif heeft een mooie en lichte woning in een flat. De woonkamer heeft prachtige ramen waar veel licht doorheen komt, dit zorgt ervoor dat de ruimte groter oogt. Helaas is Taif niet geheel tevreden met haar woonkamer. De meubels die er staan sluiten niet meer aan bij haar wensen. Ze wil een samenhangend geheel creëren in haar woonkamer en het liefst de moderne stijl behouden die ze nu heeft geïntegreerd in haar woonkamer. We gaan eens kijken wat we voor haar kunnen betekenen…

Taif’s huidige situatie

Zoals je kunt zien heeft Taif een mooie ruime zithoek in combinatie met een eethoek. Helaas mist er in dit interieur een duidelijk stijl en een persoonlijke touch. De toegepaste accessoires en meubels hebben geen connectie. Ook zie je veel rechthoekige meubels, hierdoor lijkt de ruimte kleiner. Door je ruimte slim in te delen houdt je straks veel ruimte over! Een mix van huidige meubels en nieuwe meubels zullen ervoor zorgen dat het een persoonlijk interieur gaat worden.
MakeOver-interieur-advies-Taif2

De sfeer van Taif

Na een paar gesprekken was duidelijk dat het een modern interieur moest worden. Veel licht en wit zijn de kernwoorden voor dit interieur. Wél is het leuk om in dit geheel dan één pakkend kleurelement te verwerken. [Tweet “Als je de basis van je interieur rustig en neutraal houdt, springt een specifieke kleur er echt uit!”] MakeOver-interieur-advies-Taif3

De finishing touch

Om de eethoek meer tot zijn recht te laten komen, hebben we gekozen voor een ronde eettafel. Een ronde eettafel is perfect voor een kleine ruimte, het oogt ruim en groots maar neemt weinig ruimte in. Wit overheerst, maar met kleine kleuraccenten in accessoires komen zowel het wit als de kleuren meer naar voren. Door te spelen met verschillende vormen en kleuren zul je een ruimer effect creëren in de woonkamer. En wat is er nu fijner dan het creëren van ruimte?
MakeOver-interieur-advies-Taif4

Producten specificatie

Stoelen: designerchairs24
Tafel: Eyoba
Vloerkleed: H&M
Bijzettafel: home24
Verf: Histor
Accessoires: Diversen

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?