De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #15: Vera

Interieur Advies #15: Vera

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer zeven: Vera!

Vera is een hardwerkende vrouw en heeft een prachtig huis. Ze heeft 32 jaar gewerkt in de horeca en daar heeft ze dan ook de jukebox aan te danken die staat in haar woonkamer. De woonkamer wordt gekenmerkt door meubels met een verhaal, zoals de jukebox. Heel erg persoonlijk dus! Het “gevaar” daarvan kan zijn dat het veel verschillende meubels zijn en dus geen gemeenschappelijk thema hebben. Dit is dus waar Vera tegenaan loopt én daar gaan wij mee aan de slag.

Vera’s huidige situatie

De huidige situatie van Vera ziet er gezellig en huiselijk uit. Er zijn in ieder geval genoeg persoonlijke spullen om er echt een persoonlijk interieur van te maken. Maar zoals eerder gezegd, er ontbreekt een gemeenschappelijke stijl binnen dit interieur. Ook zien we veel spullen en oogt het vrij druk. Door open kasten die alles tentoonstellen en veel accessoires binnen een interieur krijg je een drukke uitstraling. Zorg dus dat je zorgvuldig kiest wat je daadwerkelijk tentoon wilt stellen.
MakeOver-interieur-advies-vera2

De sfeer van Vera

Het moodboard laat het al zien: eenheid in kleuren en meubels is de oplossing! Vera had aangegeven erg van aardetinten te houden. Om dit te verwerken in het interieur hebben we gekozen voor een mooie groene kleur in combinatie met lichtere aarde tinten. Bij aardetinten horen ook mooie kamerplanten en natuurlijke materialen. Dit willen we dan ook verwerken in het interieur. [Tweet “Aardetinten brengen de natuur in huis, ze zorgen voor rust & karakter.”] MakeOver-interieur-advies-vera3

De finishing touch

Wat meer pit in het interieur willen bereiken door het gebruik van een stoere eettafel en een stoere bijzettafel. Deze meubels hebben allebei een prachtig houten blad, wat weer perfect gecombineerd kan worden met die groene kleur. De grote buffetkast is de perfecte combinatie van tentoonstelling én opbergen. Achter het glas kun je accessoires, servies, boeken plaatsen die gezien mogen worden. Spullen die hier niet thuishoren, kunnen lekker opgeborgen worden achter de deurtjes. Opgeruimd staat netjes!
MakeOver-interieur-advies-vera4

Producten specificatie

Bank: MakeOver
Tafel: Jorg Steigerhout
Kast: Wehkamp
Bijzettafel: Zuiver
Kussens: Diversen
Accessoires: Diversen

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?