De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #16: Jannie

Interieur Advies #16: Jannie

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer acht: Jannie!

Jannie woont al 10 jaar in dit knusse en gezellig huis. Maar nu wil ze het roer omgooien! Van een donker en gedateerd interieur naar een licht en landelijk interieur. Vergrijsde tinten met hout en wit wil ze laten terug komen in haar nieuwe interieur. Dit kun je tenminste een échte MakeOver noemen!

Jannie’s huidige situatie

Zoals te zien is op de foto, of beter gezegd niét te zien is op de foto, is het erg donker. De bruine meubels die in het huidige interieur staan versterken dit gevoel ook nog eens. Het lijkt alsof er niet zoveel licht binnenkomt in de woonkamer, dit komt ook gedeeltelijk door de zware houten lamellen. Alles versterkt elkaar en daardoor lijkt het lichtpunt ver te zoeken…
MakeOver-interieur-advies-jannie2

De sfeer van Jannie

Wat een verademing. Lichte en frisse kleuren die het interieur doen opleven. De mooie zachte turquoise tint met de vergrijsde kleuren en de houten accenten maken een gouden combinatie. Als je een woning hebt waar weinig licht binnenkomt, moet je het zelf creëren! Kies voor lichte en frisse kleuren en meubels. Zo kun je je eigen lichtpuntje creëren. [Tweet “Geen grote investering maar wel een grootse verandering? Verf je meubels!”] Op deze manier kun je met een klein budget je huis een hele andere look geven.
MakeOver-interieur-advies-jannie3

De finishing touch

De producten zullen het huis af maken. Een mooie nieuwe vloer met tegels zal zorgen voor een frissere look. De bruin tinten wisselen we in voor wat vergrijsde kleuren. Naast dit grijs maken de houten accenten het huis warm en gezellig. De blauwe accessoires en het kleed geven uiteindelijk de doorslag. Dan zul je zien dat het hele interieur gaat opleven.
MakeOver-interieur-advies-jannie4

Producten specificatie

Bank: MakeOver
Tafel: hippetafels
Stoel: designerchairs24
Verf: Histor
Kleed: Wehkamp
Laminaat tegel design: MakeOver
Kussens: H&M

Eerder door jou bekeken producten

HEMA 12-pak Cocktailprikkers
1,- HEMA 12-pak Cocktailprikkers HEMA Bekijk Shop
Serax Porseleinen Vogelhuisje
25,55 Serax Porseleinen Vogelhuisje Serax Bekijk Shop
&k amsterdam Waterglazen 0,25 L – 4 st.
32,5 32,50 &k amsterdam Waterglazen 0,25 L – 4 st. Bekijk Shop
Le Sud bijzettafel Valence – antraciet – 52x45x60 cm – Leen Bakker
80,- 129,- Le Sud bijzettafel Valence – antraciet – 52x45x60 cm – Leen Bakker Bekijk Shop
Vloerlamp Grieg – bronskleurig – 145x18x22 cm – Leen Bakker
39,99 Vloerlamp Grieg – bronskleurig – 145x18x22 cm – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?