De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #17: Carola

Interieur Advies #17: Carola

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer zeventien: Carola!

Even voorstellen: Carola woont in een mooie en lichte woning. Ze houdt van een gezellig en knusse sfeer. Om het geheel niet al te naturel te kleuren gooit ze er graag een vleugje rood doorheen. Toch is ze nog niet helemaal content met haar huidige interieur. Wat ze mist is eenheid en daardoor ontbreekt ook de sfeer. Hiermee willen wij haar uiteraard graag helpen!

Carola’s huidige situatie

Zoals te zien is op de foto, heeft Carola een heerlijke lichte woon- en eetkamer. Je ziet echter wel dat de indeling qua meubels niet geheel duidelijk is. Welke stoel staat waar, wat is de beste plek voor de bank, waar plaatsen we dit kastje – altijd een lastige kwestie! De kleuren zijn vrij neutraal, alleen de rode kussentjes springen eruit. Deze rode kleur zou gemakkelijk wat meer doorgevoerd kunnen worden in de rest van het interieur. Op een subtiele manier, dat wel.

MakeOver-interieur-advies-Carola-2

De mood van Carola

#1 Neutraal
Carola gaf aan graag een mooie grote kast te willen verwerken in haar interieur. Om wat opties te geven hebben we hier één moodboard aan gewijd. De neutrale kleuren kan ze weer perfect verwerken in haar interieur. Ook wilden we een idee geven van een fris ogende eetkamer. Lichtgrijze eetkamerstoeltjes met een prachtige houten tafel geven de ruimte een frisse en ruimtelijke uitstraling.
MakeOver-interieur-advies-Carola-3

#2 Rood
Om het rood wat meer aan het licht te brengen hebben we rood de hoofdrol gegeven in dit moodboard. Uiteraard wat overdreven, maar juist om aan te geven dat het zo’n mooie kleur is om wat meer aandacht te geven. Je kunt bijvoorbeeld die lichtgrijze eetkamerstoeltjes combineren met rode stoeltjes, of kies voor een paar mooie rode vazen OF als je het aandurft; ga voor een mooie rode servieskast. Die zal geheid dé eye-catcher in jouw woning worden.
MakeOver-interieur-advies-Carola-4

De gouden tip

Een neutraal interieur met een vleugje rood blijft jarenlang leuk. Door het subtiel toe te passen geef je jezelf de mogelijkheid het altijd weer te kunnen veranderen. Óók als je een rode vitrinekast hebt, deze kun je gerust weer een ander kleurtje geven. Durf kleur toe te passen, het staat je interieur goed!

Wil jij ook een MakeOver? Schrijf je dan snel in op www.makeover.nl/gratis-interieur-advies.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?