De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #18: Esther

Interieur Advies #18: Esther

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer achttien: Esther.

Esther heeft een lichte en ruime woning. De woonruimte is een multifunctionele ruimte. In deze ruimte vind je zowel de keuken als de eetkamer als de woonkamer. Het is dus éxtra lastig om eenheid te creëren omdat je met meerdere functies te maken hebt. Omdat de ruimte vrij rechttoe rechtaan is, is het soms lastig er een knus en gezellig geheel van te maken. In zo’n ruimte ben je snel geneigd om alle meubels tegen de muur aan te zetten, dit zorgt ervoor dat het midden leeg blijft en dit geeft dus juist geen knusse sfeer. Hoog tijd om hier wat aan te doen!

Esther’s huidige stiuatie

De huidige situatie van Esther laat zien dat het een ontzettend mooie en gezellige ruimte is. De prachtige lange wanden en de lichte vloer geven de woning een ruimtelijke uitstraling. Wel zie je dat er nog wat eenheid ontbreekt. De keuken heeft een stoer en donker karakter, de rest van de ruimte is hier niet in mee genomen. Voor de rest zie je veel neutrale tinten en is er geen gebruik gemaakt van een gezellig kleurenpalet. Dit zou de ruimte doen opleven!
MakeOver-interieur-advies-Esther-2

De mood van Esther

#1 Basic
Om de rest van het interieur wat meer te betrekken bij de stoere en neutrale uitstraling van de keuken, hebben we een stoer moodboard gemaakt. Ruwe en karakteristieke materialen, grote meubelen en stoere kleuren geven het interieur een industriële boost. Voor een stoer interieur moet je dingen durven doen, de grootse gebaren gaan je een heel mooi eindresultaat geven.
MakeOver-interieur-advies-Esther-3

#2 Kleur
Om het stoere interieur meer leefbaar te maken – kun je er nog een beetje kleur aan toevoegen. Groen en blauw zijn kleuren die je gerust kunt toevoegen. Ze zullen niet de hoofdrol opeisen maar ze geven je interieur wel een hele prettige sfeer. Ze passen zich aan aan de omgeving maar leveren ook weer een extra contrast op. Die contrasten maken het interieur interessant.
MakeOver-interieur-advies-Esther-4

De gouden tip

Een industrieel en stoer interieur kan snel kil en koud ogen. Dit doorbreek je door kleur te gebruiken. De kleuren blauw en groen zijn hier uitermate geschikt voor. Maar denk ook eens aan materialen, zachte stoffen en houten accessoires geven je interieur meteen meer warmte. Zo creëer je in een handomdraai jouw perfecte industriële interieur.

Wil jij ook een MakeOver? Schrijf je snel in op https://www.makeover.nl/gratis-interieur-advies.

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?