De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Interieur Advies Case #21: Monique

Interieur Advies #21: Monique

Als MakeOver.nl willen we mensen graag helpen bij het realiseren van hun droomwoning! Een aantal mensen zijn je al voor gegaan en hebben interieuradvies van ons ontvangen. Een advies geheel persoonlijk en aangepast aan hun wensen en ideeën. We zullen deze inzendingen uitlichten en zijn inmiddels aangekomen bij nummer 21: Monique!

Iets maar niet voor elkaar krijgen, dit gebeurde Monique. Monique woont in een woning met prachtige ramen waar veel licht doorheen komt. Mooie meubels, leuke kleuren, dus eigenlijk zou je zeggen dat er niet zoveel mis is. Maar schijn bedriegt, Monique wil namelijk een heel ander interieur. Waar het nu nog wat basic is qua kleur, wil ze meer kleuren gaan integreren. Ze weet wat ze voor ogen heeft, maar krijgt het maar niet voor elkaar om dit in haar eigen woonkamer te creëren. En daar kwamen wij in beeld…

Monique’s huidige situatie

Een heerlijke gezinsplek, dat is het eerste wat je ziet als je een kijkje neemt in deze woonkamer. Een leuke speelplek voor de kinderen met daarbij een heerlijke zitplek voor de volwassenen. Met een grijze bank kun je nooit de verkeerde kant op gaan, ook de kleur op de muur is prachtig en kan deze kamer best hebben (met al dat licht van buiten). Wel oogt het geheel wat onsamenhangend en zie je dat er niet echt bewust gekozen is voor één woonstijl.
MakeOver-interieur-advies-Monique-2

De mood van Monique

#1 Warm pallet
Op naar de afdeling kleur! Om de gezellige sfeer te versterken gebruiken we warme en vrolijke kleuren. Geel, blauw en oranje tinten lenen hier zich perfect voor. Die geven die warmte en gezelligheid een extra boost. Uiteraard kun je het kleurgehalte in jouw interieur rustig opbouwen. Het zou zonde zijn als je er na een maand alweer helemaal zat van bent!
MakeOver-interieur-advies-Monique-3

#2 Koud pallet
Ook de wat koudere kleuren zijn erg mooi om te gebruiken. Dan krijg je een wat frissere kleur geel, turquoise en groentinten. Soms neigen ze zelfs iets naar neon. Gebruik neon in kleine hoeveelheden, dit is iets waar je snel op uitgekeken raakt. De rest van de kleuren kun je gerust in kussens, kleine meubels, vaasjes en schilderijen terug laten komen. Je komt geheid vrolijk thuis als deze kleuren je tegemoet komen.
MakeOver-interieur-advies-Monique-4

De gouden tip

Door kleuren te combineren met een witte achtergrond (bijvoorbeeld een witte muur), krijgen ze extra aandacht en springen ze er echt uit. Probeer daarom meubels en accessoires te combineren die elkaar oplichten, zo krijg je een mooi gebalanceerd geheel.

Wil jij ook een MakeOver? Schrijf je snel in op https://www.makeover.nl/gratis-interieur-advies.

Eerder door jou bekeken producten

Dream dekbedovertrek Yuna – mintgroen – 140×200/220 cm – Leen Bakker
24,99 Dream dekbedovertrek Yuna – mintgroen – 140×200/220 cm – Leen Bakker Bekijk Shop
Aquanova Slate Plateau
41,9 41,90 Aquanova Slate Plateau Aquanova Bekijk Shop
La Roch̬re Artois Wijnglazen 0,23 L Р6 st.
32,99 35,70 La Rochère Artois Wijnglazen 0,23 L – 6 st. La Rochère Bekijk Shop
Eettafel Ilyas II, Home Design
149,99 Eettafel Ilyas II, Home Design Home Design Bekijk Shop
Opbergkast Havana, 2 deuren 2 laden
1199,- Opbergkast Havana, 2 deuren 2 laden Goossens Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?