De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Dieren in je interieur: speels en spannend

Dieren in je interieur, het is helemaal in! Een gevoel van natuur creëren in je eigen leefruimte, dat brengt rust en ruimte. Maar naast dit gevoel kunnen dierenprints ook zeker een heel speels en spannend effect hebben. Houdt deze dieren trend subtiel in huis, dan kun je er extra lang van genieten!

Dieren interieur 2

Bron: acaza

Kussens

Er zijn verschillende dingen die je kunt toepassen in je interieur. Wat je veel ziet zijn de grote dierenprints op kussens. Het zijn koppen van wolven, konijnen, herten, en ga zo maar door. Deze kussens kun je mooi op de bank combineren met andere kleuren die goed bij de rest van je interieur passen. Zo creëer je een speels effect.

Dieren interieur 9

Bron: onbekend
Dieren interieur 14
Bron: pinterest

Luipaard dessins

Naast deze grote prints heb je natuurlijk ook de dessins. Denk bijvoorbeeld aan een luipaard dessin, deze wordt bijvoorbeeld gebruikt op de muur, op plaids en op kussens. Dit is wat drukker dan één grote print en hier moet je dan ook zuinig mee zijn. Houdt het geheel rustig, zo valt deze print extra op en komt deze goed tot zijn recht.

Wat hebben we nog meer?…

Daarnaast hebben we nog de leuke behangetjes met dieren erop. Ook hier geldt weer dat veel kleine prints heel druk ogen en één grote print op het behang juist weer rustiger oogt. Je kunt ook kiezen voor een mooi fotobehang met een mooie natuurfoto of een foto van een dier. Als je houdt van de grote prints kun je ook een prachtig schilderij kopen. Hang deze in groot formaat boven je bank en jij hebt zonder twijfel een echte eye-catcher in huis.

Dieren Interieur IIII

Bron: gilt
Bron: wonenenco
Dieren Interieur III
Bron: behangwebshop

Echte/neppe huiden

Als laatste heb je natuurlijk de echte of neppe huiden (bijvoorbeeld een schapenvacht of een koeienhuid) Je kunt huiden gebruiken als vloerkleed, als decoratie over een stoel, als wanddecoratie, en zo voorts. Ze geven je huis een landelijke en natuurlijke uitstraling. Ga voor één groot exemplaar en verwerk in de rest van je interieur ook een dierlijk tintje.

Dieren interieur II

Bron: pinterest
Bron: stylemepretty
Dieren interieur 18
Bron: ikea

Wat vind je van deze ‘dieren in je interieur’ trend?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?