De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Groots en eindeloos: een bibliotheek in huis!

Eigenlijk ken ik het alleen van films… Die grote eindeloze boekenkasten die tot in de nok van het huis rijken. Het lijkt bijna wel een bibliotheek! De keuze uit boeken is reuze en er is dan ook zeker een trap nodig om bij alle boeken te kunnen komen. Toen ik er nog eens over na zat te denken, leek het me eigenlijk ontzettend leuk om zelf thuis te hebben. De iets kleinere versie uiteraard, maar wel zo’n mooie boekenkast met een trapje eraan. Ik zat me te vergapen aan alle prachtige voorbeelden die langskwamen. Deze deel ik graag met jullie…

Boekenkast 5

Bron: pinterest
Boekenkast 1 II
Bron: wooninspiratie
Bron: pinterest

Klein maar fijn

Natuurlijk heeft niet iedereen zo’n grote ruimte of beter gezegd zoveel boeken! Maar ook met een kleine verzameling boeken kun je zo’n mooie kast aanschaffen. De rest van de kast kun je namelijk invullen met andere accessoires. Kies voor mooie vazen, kleine plantjes, kaarsen in verschillende kleuren, dienbladen, tijdschriften, etc.

Boekenkast 2

Bron: ihomedecoration
Boekenkast 3 II
Bron: destijlmeester
Bron: contemporist

Voor ieder wat wils

Zo’n kast past in ieder interieur. Je kunt het namelijk geheel maken naar je eigen stijl. Je kunt een gigantisch houten ingebouwde bibliotheek aanschaffen (vooral geschikt voor gigantische ruimtes!), maar ook kun je gaan voor een klein exemplaar met metalen zijkanten en houten boekenplanken. Kijk naar de rest van je interieur en bedenk wat daar een echte toevoeging aan zou zijn. Wil jij dat gevoel uit de film creëren? Ga dan voor die eindeloze boekenkast. Iedereen zal jaloers op je zijn!

Boekenkast 2 II

Bron: welke

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?