De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De mooiste badkamer vloeren van dit moment

Steeds vaker wordt er geëxperimenteerd met badkamer vloeren. In plaats van een simpele tegel wordt er juist gekozen voor de meest bijzondere en mooie afwerkingen voor de vloer in de badkamer. Er zijn dan ook zoveel mooie opties te vinden zoals een houten vloer die geschikt is voor vochtige ruimtes, een tegel met een houtprint, kiezels, steentjes, gekleurde tegels, patroontegels, tegels van enorme afmetingen en noem het maar op. We hebben tien mooie voorbeelden van een bijzondere badkamer vloer die echt de show steelt!

10x badkamer vloeren die de show stelen

Een vloer kan gebruikt worden als basis ondergrond van een fantastisch en opvallend interieur óf de vloer is juist het opvallende element in het interieur. Deze tien badkamers zorgen ervoor dat de vloer de eyecatcher is doordat er gekozen is voor iets unieks, iets wat niet zo gauw gebruikt wordt of iets wat gewoon weg opvalt in de neutrale badkamer.

badkamer-vloeren-01

Bron: domino magazine
badkamer-vloeren-04
Bron: tile space
badkamer-vloeren-05
Bron: ultralinx
badkamer-vloeren-06
Bron: decorpad
badkamer-vloeren-07
Bron: pebble tile shop
badkamer-vloeren-08
Bron: klikk.no
badkamer-vloeren-09
Bron: agentlewoman
badkamer-vloeren-10
Bron: decorpad

badkamer-vloeren-11

Bron: canalblog
badkamer-vloeren-12
Bron: vill

Niet alleen doet het materiaal ertoe dat gebruikt wordt, maar ook de vorm van de tegel. Tegenwoordig zien we bijvoorbeeld steeds vaker geometrische vormen zoals zeshoeken, driehoeken en andere vormen die gebruikt worden als tegel. Op deze manier ontstaat er een opvallende badkamer vloer.

De vloer valt het beste op door het interieur neutraal en eenvoudig te houden. Pas het interieur aan op die fantastische badkamer vloer die je gezien hebt door te kijken naar het materiaal, de kleur en de vorm van de tegel die je kiest.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?