De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: 8x Populaire badkamers

Als je veel op Pinterest, Instagram of in woonbladen kijkt dan zie je vaak dezelfde type interieurs voorbij komen. Zo komen we vaak deze populaire badkamers tegen die op dit moment super hip zijn! Zo’n populaire badkamers mogen natuurlijk niet ontbreken bij MakeOver en dus laten wij je ze zien! Doe inspiratie op voor jouw eigen badkamer en laat je verrassen door de leuke ideeën van anderen.

Inspiratie: 8x Populaire badkamers

Wat is er tegenwoordig helemaal in wat badkamer trends betreft? Welke materialen worden er gebruikt? Welke badmeubels? Een badkamer is tegenwoordig niet meer zo traditioneel als vroeger. Een badkamer wordt beschouwt als een kamer in huis met een interieur waar aandacht aan besteedt moet worden.

Bron: gravity home
Bron: Camille Styles

Badkamer aankleding

Daarom worden er in een badkamer ook steeds vaker accessoires gebruikt. Interieur accessoires geven een ruimte meer sfeer en karakter. Zelfs planten zien we steeds vaker terug komen in badkamers. Kaarsen, planten, lampen, gordijnen en noem het maar op. Alles kan tegenwoordig!

Bron: clairecousins
Bron: stylebyemilyhenderson
Bron: mydomaine

Materialen in populaire badkamers

Materialen zoals hout, beton of staal worden ook steeds vaker gebruikt in badkamers. Hout is steeds beter bestand tegen vochtige ruimtes, beton wordt op een speciale manier afgewerkt in vochtige ruimtes en staal kan er ook goed tegen. Dus waarom zouden we deze stoere materialen dan niet in onze badkamers gebruiken.

Bron: myscandinavianhome
Bron: oscarv
Bron: dustjacket-attic

De badkamer is ook een ruimte met sfeer

Beschouw de badkamer dus niet als natte ruimte of puur functionele ruimte maar bekijk de badkamer als een sfeervolle ruimte waar je tot rust wilt komen. Een ruimte waar je jezelf kunt zijn en waar je mag ontspannen.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?