De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Wasbak badkamer inspiratie

De traditionele wasbak in de badkamer maakt steeds vaker plaats voor een bijzondere wasbak zoals een losse wasbak op het badmeubel. Niet alleen staat dit heel erg mooi, het is ook nog eens veel specialer en heel handig! De volgende voorbeelden van een wasbak in de badkamer laten zien hoe zo’n mooie losse wasbak op een badmeubel tot zijn recht komt.

Wasbak badkamer inspiratie

Een prachtige porseleinen wasbak die meer lijkt op een mooie grote schaal. Deze bijzondere wasbak heeft vanwege zijn extravagante uitstraling een eenvoudige en rustgevende basis qua interieur nodig. Hierdoor valt deze mooie wasbak direct op en krijgt de badkamer een luxe uitstraling.

Bron: londonbasincompany

Speciale wasbakken voor in de badkamer

Losse wasbakken zijn er in allerlei stijlen en formaten. Wij kijken naar de meest bijzondere varianten voor in een badkamer. Zoals deze Marokkaanse schaal die als wasbak gebruikt is.

Bron: designmag

Oude wasbakken voor in de badkamer

Of een oude stenen schaal of bak die je ergens op de kop hebt getikt. Ideaal als wasbak bovenop het badmeubel!

Bron: vogue australia
Bron: londonbasincompany
Bron: londonbasincompany

Nieuwe wasbakken voor in de badkamer

Tenslotte zijn er natuurlijk ook veel badkamer winkels en merken die mooie losse wasbakken verkopen. Van hoogglans wit tot een mooie stenen wasbak. Bedenk goed welke het beste past in jouw badkamer en welk materiaal jij fijn vindt.

Een witte wasbak of een glanzende wasbak moet veel vaker gepoetst worden dan een matte stenen wasbak bijvoorbeeld. Weeg dus alle voor- en nadelen af voordat er een wasbak wordt gekocht.

Bron: roomed

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?