De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Woonboerderij make-over door Jellina Detmar

Een tijdje geleden keken we binnen bij Jellina Detmar toen ze net naar hun nieuwe woonboerderij waren verhuisd. Ondertussen hebben Jellina en haar man Jan ontzettend hard gewerkt in hun huis en is er weer veel veranderd in hun woonboerderij make-over. Kijk met ons mee hoe zij hun woonboerderij helemaal opknappen en omtoveren tot een prachtig droomhuis.

Woonboerderij make-over: Industrieel + groen

Jellina gebruikt veel industriële elementen in haar interieur zoals stoere lampen boven de eetkamertafel, diverse eetkamerstoelen in een industriële sfeer, mooie vitrine kasten met een stoer zwart uiterlijk en nog veel meer opvallende items. Zo staat er ook een echte oude werkbank in haar woonkamer samen met houten kistjes en een vloerlamp. Het geheel past perfect bij elkaar dankzij de industriële woonstijl die ze overal toepast. Op haar Instagram zie je veel leuke foto’s voorbij komen van haar interieur.

woonboerderij-interieur-1

woonboerderij-interieur-2

woonboerderij-interieur-3

Het groen in haar interieur geeft het stoere industriële interieur een levendige look. Groen breekt harde materialen op en geeft iets sfeervols aan het interieur. Mis je dus nog wat sfeer en gezelligheid? Denk dan eens aan een aantal (grote) groene planten met mooie bladeren.

woonboerderij-interieur-4

woonboerderij-interieur-5

woonboerderij-interieur-6

De basis van het interieur

Zoals Jellina zelf al aangeeft op haar Instagram is ze een liefhebber van hout maar ook van wit. De basis van haar interieur is wit waardoor het groen, het hout en de industriële materialen goed naar voren komen. Een wit interieur zorgt daarnaast ook veel een mooi en lichte ruimte waardoor natuurlijk licht gereflecteerd wordt. Hierdoor lijkt een ruimte nog groter! Ideaal dus voor kleine, lage of smalle ruimtes.

woonboerderij-interieur-7

woonboerderij-interieur-8

woonboerderij-interieur-9

Industriële meubels voor in een stoer interieur

[products ids=”315337,315343,315224″]

[products ids=”482735,314564,482641″]

 

woonboerderij-interieur-10

woonboerderij-interieur-11

woonboerderij-interieur-12

Bron: Jellina Detmar

Wees creatief met DIY projecten

Hier en daar zien we ook leuke DIY zoals bijvoorbeeld het bed in de slaapkamer gemaakt van pallets. Een wanddecoratie zoals het geweven wandkleed kan je ook zelf maken én wat dacht je van de oude houten kistjes op wielen?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?