De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Dé raamdecoratie trends voor 2016

Raamdecoratie verandert elk jaar. Elk jaar komt er immers iets nieuws op de markt wat hartstikke populair en hip wordt. Welke raamdecoratie trends zijn er voor dit jaar, 2016? Dat vertellen wij je heel graag!

Dé raamdecoratie trends voor 2016

De lamellen zijn terug van weggeweest! Ja hoor, je kent ze wel, die ouderwetse lamellen die van plafond tot aan vloer hangen en ongeveer 20 cm breed zijn per lamel. Nou, ze zijn dus niet meer ouderwets maar ze komen dit jaar weer helemaal terug!

Ze zijn weer zo hip omdat ze neutraal zijn en een basic uitstraling geven aan het interieur. Ze zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleuren zodat ze in elk interieur kunnen passen.

raamdecoratie-trends-1

Bron: zonnelux
[Tweet “Verrassend, vernieuwend of oubollig? De raamdecoratie trends van 2016!”]

Daarnaast komen rolgordijnen ook weer helemaal terug in 2016. Voorheen werden ze vooral gebruikt als praktische oplossing maar in 2016 mogen rolgordijnen vooral gezien worden!

Ook rolgordijnen zijn neutraal van sfeer en stijl waardoor je ze in vrijwel elk interieur kunt combineren. Ideaal toch? Zo hoef je de raamdecoratie niet snel aan te passen wanneer je een nieuw interieur zou willen. Daarnaast wordt je ze dus ook niet snel beu, maar zijn ze neutraal en kunnen ze een goede basis leggen voor een interieur sfeer.

raamdecoratie-trends-2

Bron: zonnelux

Laat je verrassen door deze unieke type raamdecoraties die weer helemaal terug komen. Misschien vind je het in het begin wel lelijk en ouderwets, maar let op, in 2016 zul je ze na een tijdje weer normaal en mooi gaan vinden! Zo werkt het altijd met trends die weer terug komen, heel bijzonder!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?