De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Droomhuis in Zuid Afrika

De bewoners van dit prachtige droomhuis in Zuid Afrika zijn Rob en Gina, eigenaren van het productie bedrijf 2Productions. Ze wonen hier samen met hun dochters Meeca en Hannah en de honden Amstil, Max en Texan. Het huis heeft maar liefst negen slaapkamers en ook negen badkamers. Het is gebouwd in een houten stijl dat een relaxt en strand-achtig gevoel uitstraalt. Het ligt dan ook direct aan de west kust van Zuid Afrika.

Een droomhuis in Zuid Afrika

Rob en Gina waren op zoek naar een stukje land waar ze hun tweede huis op wilden gaan bouwen maar hun wensenlijst was nogal lang. Zo wilden ze bijvoorbeeld genoeg ruimte voor hun dochters en honden, daarnaast moest het huis en de tuin ook te gebruiken zijn als locatie voor foto shoots en zo kwamen ze uit op dit prachtige stukje land.

Hun voorkeur had de west kust omdat het daar er iets wilder aan toe gaat en de wind ook ideaal is om te surfen. Zo kwamen ze op een stuk land dichtbij Grotto Bay Estate, waar de natuur, de historie en de cultuur allemaal beschermd zijn.

Zuid-Afrika-Interieur-1Zuid-Afrika-Interieur-2Zuid-Afrika-Interieur-3Zuid-Afrika-Interieur-4Zuid-Afrika-Interieur-5Zuid-Afrika-Interieur-6Zuid-Afrika-Interieur-7Zuid-Afrika-Interieur-8Zuid-Afrika-Interieur-9

Bron: stylefiles

Het is een prachtig licht, ruimtelijk, beachy huis geworden waar je heerlijk kunt ontspannen, surfen, genieten van de omgeving en vooral van de uitzichten. Een waar droomhuis in Zuid Afrika waar bijna altijd de zon schijnt!

Het gehele huis is ingericht met veel natuurlijke materialen en neutrale kleuren om zo een eenheid te vormen met de omliggende natuur. Een fantastisch voorbeeld van hoe een echt droomhuis er uit kan zien!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?