De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: Fris zomers huis uit Australië

Dat het altijd lekker weer is in Australië is bijna helemaal waar. Natuurlijk regent het daar ook en kan het ook koud worden maar in veel delen van Australië is het vaak heerlijk weer! En dat kun je zien aan de huizen die ze bouwen en de interieurs die gecreëerd worden. Vooral aan de kust worden huizen gebouwd met het idee om veel buiten te leven, te genieten van de frisse wind, de zeelucht, het zonnetje en het mooie uitzicht. Dit fris zomers huis uit Australië is daar een goed voorbeeld van. Dit huis bevindt zich in Sydney en is eigenlijk een appartement. Het interieur doet zo groots en ruimtelijk aan dat je zou denken dat het een huis is. Laten we eens binnen kijken in dit fris zomers huis.

Fris-zomers-huis-1

Fris-zomers-huis-2

Fris-zomers-huis-3

Fris-zomers-huis-4

Fris-zomers-huis-5

Fris-zomers-huis-6

Fris-zomers-huis-7

Fris-zomers-huis-8

Fris-zomers-huis-9

Fris-zomers-huis-10

Fris-zomers-huis-11

Fris-zomers-huis-12

Bron: The Design Files

Het interieur is ingericht met veel oog en gevoel voor vintage, sfeer en materialen. Zo zien we veel vintage meubelen, natuurlijke kleuren en materialen en persoonlijke items in dit fris zomers huis. De eigenaren van het appartement doen veel moeite om de perfecte elementen te vinden voor hun inrichting maar zorgen wel dat ze binnen budget blijven.

Dit doen ze bijvoorbeeld door veel op tweedehands websites te kijken maar ook door oude meubels zelf op te knappen. Op deze manier bespaar je geld en vind je vaak ook nog unieke meubels!

Kortom, een prachtig open, fris, licht en ruimtelijk interieur waar je je waant in een zomerse sfeer.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?