De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: Een Mediterraans interieur

Hier zien we een licht en luchtig strandhuis in Alicante, Spanje met prachtige uitzichten over de Mediterraanse zee. Het huis werd gebouwd in de jaren vijftig maar werd recentelijk opgeknapt vanwege de bouw wetten die gelden voor de kust in Spanje. Architectonische elementen zoals plafonds, balken, vloeren en ramen werden gerenoveerd en het Mediterraans interieur kreeg een geheel nieuwe uitstraling.

Mediterraans interieur

De eigenaar van dit prachtige huis met mediterraans interieur is interieur designer Jessica Bataille. Ze heeft het huis op een prachtige manier ingericht en gedecoreerd met natuurlijke materialen. Het interieur is gezellig en knus, voorzien van veel wit en frisse blauw tinten.

Mediterraans-interieur-1Mediterraans-interieur-2Mediterraans-interieur-3Mediterraans-interieur-4Mediterraans-interieur-5Mediterraans-interieur-6Mediterraans-interieur-7

Bron: style files

Het huis aan de kust van Alicante

Het huis is niet zo heel erg groot maar het oogt wel heel ruimtelijk vanwege de lichte kleuren en de verbinding met buiten. Je voelt de zeelucht zo door het huis heen waaien!

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren zoals azuur blauw creëer je nog een grotere connectie met het strand en de zee dan dat er al was.

Spanje is natuurlijk een prachtige plek om te wonen, zeker wanneer je zo dicht aan de zee woont. Met uitzichten over de Mediterraanse zee, is het Mediterraanse interieur van dit huis helemaal compleet.

Eerder door jou bekeken producten

Fauteuil Bardi, Jack und Alice
299,99 Fauteuil Bardi, Jack und Alice Jack und Alice Bekijk Shop
Fauteuil Lilou, Moerteens
559,99 Fauteuil Lilou, Moerteens Moerteens Bekijk Shop
EXIT Elegant Trampoline à 253 cm met Economy Veiligheidsnet
349,- EXIT Elegant Trampoline à 253 cm met Economy Veiligheidsnet EXIT Bekijk Shop
EXIT Silhouette Trampoline à 366 cm met Veiligheidsnet
349,- EXIT Silhouette Trampoline à 366 cm met Veiligheidsnet EXIT Bekijk Shop
Fauteuil Cooper XL – lederlook – grijs – Leen Bakker
177,65 209,- Fauteuil Cooper XL – lederlook – grijs – Leen Bakker Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?