De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Keuken inspiratie: Grafisch en monochroom

De grafische interieur trend is onwijs populair. Je kan de stijl herkennen aan duidelijke en contrasterende kleuren in combinatie met patronen en prints. Een opvallende interieur stijl met veel charme! Deze keuken is geheel in die grafische interieur stijl ingericht maar kan ook wel monochroom genoemd worden vanwege het vele wit en zwart.

Keuken inspiratie

Om het zwart wit iets meer sfeer te geven zijn er dus diverse prints toegevoegd. Deze zijn terug te vinden in het tegelwerk tegen de achterwand van de keuken bijvoorbeeld. Maar ook de lijsten met posters geven die grafische stijl een sterke uitstraling.

keuken-inspiratie-02

keuken-inspiratie-03

Wellicht is blauw niet de eerste kleur waar je aan denkt bij een combinatie van zwart en wit. Deze frisse kleur blauw werkt uitstekend bij de contrastrijke combinatie van kleuren.

keuken-inspiratie-04

Eenvoudigheid, strakke lijnen en minimale details zijn de stijl kenmerken van deze keuken en behoren ook tot de grafische interieur stijl. De stoere zwarte keuken geeft een lichte ruimte wat meer pit. Zou jij het aandurven om een zwarte keuken te nemen? We schreven al eens eerder over zwart wit keukens maar ook over zwarte wanden in het interieur. Wellicht kan je daar nog meer keuken inspiratie uithalen voor jouw eigen interieur.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?