De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Before & after: een keuken make-over

Wat kunnen wij intens genieten van mensen die hun interieurs lekker rigoureus aanpakken en durven te experimenteren! Zo kwamen we deze prachtige keuken make-over tegen met foto’s van hoe het er eerst uitzag en de foto’s van het eindresultaat. Een prachtige make-over als je het ons vraagt! Van ouderwets naar super modern. Van donker naar licht. En zo kunnen we nog veel meer contrasten noemen. Kijk je mee?

Before & after: een keuken make-over

Deze keuken was niet alleen ouderwets, het was donker, druk en te vol. De nieuwe keuken is veel lichter, ruimtelijker en strakker. Hoe is dit tot stand gekomen? Hoe doe je dit in een bestaande keuken? Wij geven een aantal tips!

Dit zijn de foto’s van de keuken zoals het was. Prachtig he 😉

En dan krijgen we de prachtige foto’s van de nieuwe keuken! Het weghalen van de bovenkastjes zorgt ervoor dat de ruimte veel groter lijkt. Om toch genoeg ruimte te behouden voor alle kookspullen is er gekozen voor planken aan de wand. Een leuke manier van inrichten en de plek om te variëren met decoraties. Zoals je ziet werkt het heel goed om hier en daar een plantje tussen het servies te zetten.

Door de keuken nieuwe deurtjes en grepen te geven krijgt het al een geheel andere uitstraling. Je kan dus de huidige keuken laten staan en deze opknappen. Dat scheelt in de portemonnee en levert een unieke keuken op.


Zelfs de oven en de koelkast heeft een kleurtje gekregen in deze keuken make-over. Een mooie inspiratiebron voor diegene die graag de keuken zelf een make-over willen geven in plaats van een nieuwe keuken te laten plaatsen.

Is jouw keuken ook toe aan een make-over?

Het resultaat hierboven is verbluffend en dat met een paar simpele aanpassingen. Je kunt vaak al met een kleine klus, een groots effect bereiken. Door de keuken dus nieuwe deurtjes en grepen te geven, een nieuw kleurtje of gebruik te maken van wandplanken inplaats van kastjes.

Moet jouw keuken rigoureus op de schop en geef je dit toch liever uit handen? Dan raden wij jou aan om eens een kijkje te nemen bij de keukencoach. Hier kun je namelijk gratis en online een moodboard maken van jouw favoriete keukens. Daarnaast kun je ook nog een gratis ontwerp aanvragen. Zo kun je geheel vrijblijvend jouw nieuwe droomkeuken samenstellen terwijl je thuis op de bank zit. Zo weet je ook precies waar je aan toe bent mocht je besluiten tot aankoop over te gaan. Wel zo fijn toch!

Ja, ik wil een gratis ontwerp voor mijn nieuwe droomkeuken >>

Hieronder nog een aantal prachtige inspiratie foto’s van deze zeer geslaagde keuken make-over!

 
Jouw keuken toe aan een make-over? en wil je meer weten over het gratis keuken ontwerp van de keukencoach? Stuur een mailtje naar [email protected] en ik help jou graag verder!

Bron: a beautiful mess

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?