De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

9x Koper + Marmer in de keuken

Er zijn ontzettend veel interessante materiaal combinaties te vinden voor in een keuken. Zo zien we vaak beton met hout, een hoogglans witte keuken met zwarte details of bijvoorbeeld deze bijzondere combinatie van koper en marmer in de keuken. Met het harde en kille uiterlijk van marmer komt koper helemaal tot zijn recht en straalt het veel warmte uit.

Contrasten tussen materialen

Door contrasten te gebruiken tussen materialen ontstaat er een leuke interactie tussen beide en een uniek interieur. Niet alles hoeft bij elkaar te passen maar mag elkaar ook een tikkeltje uitdagen qua kleur of afwerking.

Bron: ciaonewportbeach
Bron: crate and barrel
Bron: Bjay

Koper in de keuken

Koper in de keuken kan toegepast worden op diverse manieren zoals: in de vorm van verlichting, meubels, afwerking of in accessoires en decoraties. Keuken accessoires in koper zijn veel te vinden. Wij hebben een aantal mooie koperen accessoires op een rijtje gezet.

[products ids=”24485,24834,24868,26453″]

[products ids=”33881,35551,60559,62019″]

Bron: dustjacket-attic
Bron: mydomaine

Marmer in de keuken

Marmer in de keuken kan ook op heel veel verschillende manieren worden toegepast. Zo zien we heel vaak dat het aanrechtblad van marmer wordt gemaakt maar ook een achterwand van de keuken is mooi in het marmer. Daarnaast is een veel betaalbare manier om gebruik te maken van marmer accessoires.

[products ids=”24760,33465,83013,83644″]

Bron: blakes london
Bron: made from scratch
Bron: feedpuzzle
Bron: Amanda Cottingham

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?