De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Opberg Ideeën in de keuken

Ik denk dat we wel kunnen stellen dat de meeste keukens in Nederland niet al te groot zijn. Zeker niet wanneer je in een grote stad woont, dan is de keuken niet de meest ruimtelijke ruimte. Daarom zijn slimme oplossingen altijd welkom bij ons! Jullie vroegen ons naar goede opberg ideeën in de keuken zoals hoe je pannen nou gemakkelijk en slim opbergt. De volgende inspirerende voorbeelden zullen je meer inspiratie geven voor in een kleine keuken.

8x Opberg Ideeën in de keuken

opberg-ideee%cc%88n-01

Bron: Homedit

Een zijwandje in de keuken is de perfecte plek om ruimte te gebruiken waar je items kunt ophangen zoals pannen, messen, planken en dergelijke.

opberg-ideee%cc%88n-08

Bron: The kitchn

De achterwand van de keuken is ook een plek waar je optimaal gebruik van kunt maken door bijvoorbeeld een stang op te hangen. Deze stang gaat over de gehele lengte van de keuken en geeft hierdoor heel veel ruimte!

opberg-ideee%cc%88n-07

Bron: crate and barrel

Maar ook een klein stukje achterwand met een hangstang is de perfect plek om een aantal pannen op te hangen. Geef het iets meer sfeer door er ook wat verse kruiden bij te hangen of een leuke hangplant.

opberg-ideee%cc%88n-06

Bron: thomas murphy

Andere wanden in de keuken mogen ook niet vergeten worden. Een wand boven een tafel, naast een kast of aan de andere kant van de keuken zijn ook mooie ruimtes om te gebruiken.

opberg-ideee%cc%88n-05

Bron: Julia Brenner

Zelfs de ruimte voor het raam kan benut worden zoals je ziet. Geef het iets meer levendigheid met een mooie plant!

opberg-ideee%cc%88n-04

Bron: Good Housekeeping

Een leuke en creatieve manier van het opbergen van pannen is door er een speciale wand voor te maken. Zo weet je precies wat waar moet hangen!

opberg-ideee%cc%88n-03

Bron: Ikea

Geen plek aan de wanden of voor het raam voor opberg ideeën? Koop dan een handig rolwagentje of karretje waar keuken items in opgeborgen kunnen worden.opberg-ideee%cc%88n-02

Bron: the kitchn

Tenslotte vonden wij deze mooie ladder ook een erg innovatieve manier van het opbergen van pannen. Heb je plaats voor zo’n handige ladder? Zet er dan zeker eentje neer!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?