26x De leukste kinderstoelen

We kennen allemaal wel de Tripp Trapp stoel voor aan de keukentafel, maar er zijn nog zoveel andere leuke kinderstoelen verkrijgbaar voor aan kleine kindertafels, bureautjes, plankjes aan de muur of als lounge stoel in de woonkamer. De schattigste modellen komen voorbij als je op zoek gaat naar een leuke en vrolijke kinderstoel . Van stoer tot lief, van fijntjes tot robuust, van onbekend tot een echte design klassieker, er is van alles te vinden! De volgende kinderkamers en interieurs hebben allemaal een leuke kinderstoel als meubelstuk! Laten we snel kijken naar alle vrolijke voorbeelden.

26x De perfecte kinderstoel + inspiratie

kinderstoelen-01

Bron: BelandSoph

kinderstoelen-02

Bron: Petite amelie

kinderstoelen-03

Bron: tellkiddo

kinderstoelen-04

Bron: instagram.com/hudson_and_harlow

Met een leuke en handige kinderstoel kan jouw kind aan zijn of haar eigen tafeltje zitten om bijvoorbeeld een boekje te lezen, te knutselen, te tekenen, te kleuren maar ook om zijn of haar eigen bureautje in te richten. Geef ze de mogelijkheid om een eigen plekje te hebben waar ze lekker creatief kunnen zijn. De kinderkamer is hier een leuke ruimte voor maar je kan ook een hoekje creëren in de woonkamer of werkkamer bijvoorbeeld.

kinderstoelen-05

Bron: rafa kids

kinderstoelen-06

Bron: instagram.com/bloggaibagis

kinderstoelen-07

Bron: instagram.com/kmartlovers

kinderstoelen-08

Bron: instagram.com/_saarke_

Daarnaast kan een kinderstoel ook heel handig zijn om een zithoekje te maken waar meerdere kinderen aan een tafel kunnen zitten. Een leuke hoek voor in een speelhoek of speelkamer bijvoorbeeld.

kinderstoelen-09

Bron: mommo design

kinderstoelen-10

Bron: mommo design

kinderstoelen-11

Bron: paulina arcklin

De look van de kinderstoel is belangrijk wanneer je de stoel in je eigen woonkamer wilt neerzetten maar ook wanneer de kinderkamer ingericht is in een bepaalde interieur stijl. Probeer hierop aan te sluiten door een bijpassende kinderstoel te kiezen.

kinderstoelen-12

Bron: lottieisloving

kinderstoelen-13

Bron: thedesignchaser

kinderstoelen-14

Bron: julia johnson

De leukste stoelen zijn in kleine modellen verkrijgbaar zoals de Eames stoel of een andere vitra stoel. Design klassiekers worden tegenwoordig ook op kinderformaat gemaakt, dus jouw kind hoeft niet op een houten stoeltje van de bouwmarkt te zitten maar kan zelfs ook op een echte klassieker zitten te tekenen.

kinderstoelen-15

Bron: decopeques

kinderstoelen-16

Bron: julia johnson

kinderstoelen-17

Bron: tellkiddo

kinderstoelen-18

Bron: julia johnson

kinderstoelen-19

Bron: julia johnson

kinderstoelen-21

Bron: bkids

Er zijn overigens allerlei kinderstoelen verkrijgbaar zoals hangstoelen, krukken, houten kinderstoelen, bureaustoelen, een set van stoelen en een tafeltje en noem het maar op!

kinderstoelen-22

Bron: julia johnson

kinderstoelen-24

Bron: mommo-design

kinderstoelen-25

Bron: sfgate

kinderstoelen-26

Bron: julia johnson

Bekijk hier nog meer leuke kinderstoelen