De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

De neutrale look in een strand huis in Sydney

Heb jij altijd al gedroomd over het wonen in een ander land zoals bijvoorbeeld Australië? Waar het altijd mooi weer is, waar je dichtbij het strand woont en je een heerlijk luchtig en licht huis hebt? Nou wij dromen daar wel vaker over! Zeker wanneer we weer zo’n prachtig strand huis in Sydney tegenkomen waar je direct zou willen intrekken!

Strand huis in Sydney

Alles wat je in dit huis ziet heeft een connectie met de zee. Materialen die de tinten van het zeewater reflecteren, neutrale natuur tinten, materialen die op het strand gevonden zijn, koraal, hout, robuustheid. Noem het maar op! Dit huis straalt een en al strand leven uit!

Strand-huis-Sydney-1Strand-huis-Sydney-2Strand-huis-Sydney-3Strand-huis-Sydney-4Strand-huis-Sydney-5

De neutrale tinten die in dit interieur gebruikt zijn, zorgen ervoor dat de sfeer rustig en eenvoudig blijft maar toch ook ontzettend sfeervol is. Je vindt hier geen schreeuwerige kleuren, rommel, onnodige spullen. Het gehele huis is zodanig ingericht dat er voldoende ruimte is gemaakt om alles netjes op te bergen zodat je niet wordt afgeleid door alledaagse spullen.

Strand-huis-Sydney-6Strand-huis-Sydney-7Strand-huis-Sydney-8Strand-huis-Sydney-9Strand-huis-Sydney-10Strand-huis-Sydney-11Strand-huis-Sydney-12Strand-huis-Sydney-13Strand-huis-Sydney-14Strand-huis-Sydney-15

Bron: vogue australia

Van strak beton, tot houten vloeren, rieten stoelen, ruwe vloerkleden, rotan materialen en grof linnen. Het zijn allemaal materialen die strand sfeer enorm versterken! Een prachtige inspiratiebron wanneer je op zoek bent naar hoe je een strand interieur nou op een eenvoudige maar ook sfeervolle manier inricht. Dit strand huis in Sydney is daar hét voorbeeld van!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?