De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Penthouse inspiratie

Het klinkt al direct chique: penthouse inspiratie. We wonen immers niet allemaal in een super deluxe penthouse. Wat is een penthouse eigenlijk? Het is eigenlijk een chique woord voor een appartement op de bovenste verdieping van een gebouw. Je kan een penthouse herkennen aan de grootse ruimtes, het riante uitzicht, dat alles zich op één woonlaag bevindt en dat er altijd een dakterras of daktuin aanwezig is.

Wonen op de bovenste etage van een gebouw is vaak duur vanwege al deze kenmerken. Toch is het niet voor iedereen even handig om op zo’n hoogte te wonen. Je zou denken dat een gezin met veel kinderen het fijner zou vinden om een huis te hebben met tuin, maar dit gezin met drie kinderen is het juist wel heel erg fijn.

 

Penthouse inspiratie

Penthouse-inspiratie-1Penthouse-inspiratie-2Penthouse-inspiratie-3Penthouse-inspiratie-4Penthouse-inspiratie-5Penthouse-inspiratie-6Penthouse-inspiratie-7Penthouse-inspiratie-8Penthouse-inspiratie-9

De moderniteit van het interieur spat er vanaf! Het is een super strak, minimalistisch en contrastvol interieur waar je nauwelijks kunt zien dat hier een familie woont. Het lijkt eerder op een interieur voor een succesvol koppel. Toch wonen hier maar liefst drie kinderen die het reuze naar hun zin hebben op zo’n grote hoogte!

Zou jij in een penthouse willen wonen? Genieten van het uitzicht en je dakterras? Of hou je liever beide benen op de grond?

Eerder door jou bekeken producten

Eetkamerstoelen Tamati (2-delige set), ars manufacti
189,99 Eetkamerstoelen Tamati (2-delige set), ars manufacti Ars Manufacti Bekijk Shop
By-Boo Locksmith Nachtkastje Wit Metaal
89,- 101,95 By-Boo Locksmith Nachtkastje Wit Metaal By-Boo Bekijk Shop
Commode Bandera II, ars manufacti
449,99 Commode Bandera II, ars manufacti Ars Manufacti Bekijk Shop
Dormeo matras Air Lux Plus – 180x200x27 cm – Leen Bakker
1190,- 1399,- Dormeo matras Air Lux Plus – 180x200x27 cm – Leen Bakker Bekijk Shop
Dormeo matras Air Comfort Plus – 90x200x23 cm – Leen Bakker
375,- 439,- Dormeo matras Air Comfort Plus – 90x200x23 cm – Leen Bakker Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?