De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Slaapkamer make over inspiratie

Een slaapkamer make over is een hele klus maar als je weet wat je wilt dan kan je ook sneller stappen zetten. Daarom is het belangrijk om inspiratie op te doen, ideeën te zoeken die jij graag wil toepassen in jouw eigen slaapkamer, kleuren te bepalen, materialen te bepalen en de algehele stijl vast te leggen. Vandaag kijken we naar een slaapkamer make over die veel sfeer uitstraalt, voorzien is van vrolijke kleuren en ook kalmte geeft. Kijk je mee?

Slaapkamer make over

Het leukste aan deze slaapkamer make over is dat we voor én na foto’s hebben. Zo zie je het immense verschil van het toepassen van kleur, materiaal en licht in een ruimte heel goed.

Het begon allemaal met donkere ruimte…

slaapkamer-make-over-03

slaapkamer-make-over-05

En het eindigde met deze sfeervolle, lichte en knusse slaapkamer. Ben je benieuwd geworden? Kijk dan met ons mee!

slaapkamer-make-over-04

Zo’n mooie slaapkamer komt er niet vanzelf natuurlijk, dus er moest nogal wat geklust worden zoals bijvoorbeeld de wand bekleden met stukken hout. Een prachtige manier om meer robuustheid, textuur en knusheid toe te voegen aan de slaapkamer.

slaapkamer-make-over-01

slaapkamer-make-over-02
slaapkamer-make-over-06

slaapkamer-make-over-07

slaapkamer-make-over-08

slaapkamer-make-over-09

slaapkamer-make-over-10

slaapkamer-make-over-11

Wat een beetje licht, een witte basis, warme materialen en kleur al niet doet met een ruimte, toch? Wat een transformatie! Een mooie slaapkamer make over om jullie te laten zien hoe je een donkere ruimte in huis om kan toveren tot een zeer prettige en kalme ruimte waarin je helemaal tot rust kan komen!

Inspiratie!

Laat je inspireren door de kleuren die hier gebruikt zijn, de combinatie van kleuren maar ook de combinatie van materialen. De keuze voor meubels en de keuze voor verlichting. Natuurlijk hoeft niet alles je direct aan te spreken maar je kan uit zo’n mooie binnenkijker heel veel aspecten halen die je wellicht ook zou willen toepassen in jouw slaapkamer.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?