De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Strandhuis inspiratie uit Amerika

Ben jij een liefhebber van strand interieurs, strandhuizen en alles wat met de zee te maken heeft? Ga dan eens op zoek naar interieurs uit de regio Montauk, New York. Montauk ligt in de Hamptons op Long Island en is een plek waar honderden strandhuizen staan. De een is hartstikke luxe en typisch Amerikaans ingericht en de ander is eenvoudig, modern en elegant zoals dit mooie strandhuis. Het werd ontworpen en ingericht door Space Exploration en is een drie verdiepingen hoog huis waarin zich een split level bevindt voor een jonge familie.

Strandhuis-Inspiratie-1Strandhuis-Inspiratie-2Strandhuis-Inspiratie-3

Er werd een mooie open keuken op de bovenste verdieping ontworpen dat dient als het sociale hart van het huis. Vanuit de keuken heb je een prachtig uitzicht over Fort Pond en Fort Pond Bay. De plafond hoge deuren en het daklicht zorgen ervoor dat er ontzettend veel daglicht naar binnen valt in de keuken.

Strandhuis-Inspiratie-4Strandhuis-Inspiratie-5Strandhuis-Inspiratie-6Strandhuis-Inspiratie-7

De ontwerpers kozen voor een palette van licht, neutrale kleuren en gebleekte hout soorten. Deze werden gecombineerd om een rustige en luchtige ambiance te creëren. Er staan prachtige eclectische objecten in de ruimte die gevonden zijn tijdens reizen naar Marokko, Europa en Centraal Amerika.

Strandhuis-Inspiratie-8Strandhuis-Inspiratie-9Strandhuis-Inspiratie-10Strandhuis-Inspiratie-11

Bron: spaceexplorationdesign

Een prachtig strandhuis waar je veel inspiratie uit kunt halen. Zo is goed te zien welke materialen in het interieur gebruikt worden, welke kleuren, welke paletten en hoe je alles met elkaar combineert.

 

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?