De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

12x een poef in het interieur

We kennen ontelbaar veel verschillende poefs voor in het interieur. Van diverse materialen, verschillende kleuren tot allerlei vormen en groottes. Een poef is een aanvulling op het interieur en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan een poef als extra zitplaats dienen, als bijzettafel, als eyecatcher of als voetenbank. Allemaal redenen om een poef aan te schaffen voor in het interieur. De volgende twaalf voorbeelden van een poef in het interieur laten zien hoe je een poef toepast of combineert met een interieur stijl.

12x poef in het interieur

Van een moderne interieur stijl tot een landelijke interieur stijl: het is allemaal geschikt voor een poef dankzij de verschillende poefs die verkrijgbaar zijn. Laat je inspireren door de volgende interieurs en de manieren waarop een poef gecombineerd wordt met andere meubels.

Bron: decor8

Een strakke en minimalistische interieur stijl is perfect voor deze poefs bekleedt met fluweel in een duidelijke vorm zonder details. Deze poefs kunnen gebruikt worden als zitplek maar ook als bijzettafel.

Bron: instagram

Deze poef is een geen kussen maar ook niet direct een poef. Dit komt door zijn vorm en stevigheid. Door zo’n mooi poef-kussen toe te voegen aan het interieur kan je een extra zitplek creëren laag bij de grond.

Bron: sqftinteriordesign

Dit interieur laat zien dat een poef ook een mooie eyecatcher kan zijn in het interieur. Het hoeft niet perse een functioneel meubelstuk te zijn maar mag ook gewoon als object in de ruimte staan.

Bron: wohn-projekt

Ook de slaapkamer is een geschikte plek om een poef toe te voegen. Het geeft het interieur een leuke sfeer, voor de kids is het leuk om in de slaapkamer erop te kunnen zitten, je kan er kleren op leggen of je schoenen aan en uit doen. Kortom, genoeg redenen om ook hier een poef te plaatsen.

Bron: homeyohmy
Bron: lonny

Een poef als eyecatcher

Een idee dat we niet vaak zien maar wel ontzettend leuk is een lage tafel met een aantal poefs er omheen. Een idee dat zijn oorsprong vindt in Japan maar ook in ons land erg leuk is om toe te passen.

Bron: hattanhome
Bron: turbulences-deco
Bron: onlydecolove
Bron: katrinaleechambers
Bron: desiretoinspire

Dus of je nou een poef in de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of eetkamer zet: het is een multifunctioneel meubelstuk! Verkrijgbaar in allerlei vormen, maten en stijlen dus er is altijd wel iets te vinden voor in jouw huidige interieur. Wij zochten een aantal leuke poefs voor in het interieur.

Shop een poef in het interieur

[products ids=”36175,36205,36207,37949″]

[products ids=”40206,40211,40203,40224″]

[products ids=”40236,40238,40234,40271″]

[products ids=”40282,36175,40286,40291″]

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?