De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

5x mooie opbergmeubelen

Opbergen is een belangrijk onderdeel van het interieur. Elke ruimte moet voldoende mogelijkheden hebben om spullen te kunnen opbergen, anders wordt het al snel een rommeltje. Maar in elke ruimte heb je andere behoeftes en andere spullen die opgeborgen moeten worden. Zo wil je in de slaapkamer graag je kleding opbergen, in de woonkamer wil je wellicht boeken, spelletjes en andere spullen opbergen, in de keuken wil je het servies op een mooie plek zetten en zo kunnen we wel even doorgaan. Wij zochten 5 mooie opbergmeubelen uit die wij heel mooi vinden staan in het interieur. Kijk je met ons mee?

Opbergmeubelen-1

Bron: deinterieurcollectie

Een speels houten kastje met een aantal grote lades is ideaal om te gebruiken in de keuken, bij een werkplek of in de kinderkamer. Je kunt het ook heel goed gebruiken als bijzettafeltje in de woonkamer!
Opbergmeubelen-2

Bron: dechocstudio

Deze prachtige stalen open frames zijn speciaal gemaakt voor dit interieur. Je kunt er van alles in kwijt; boeken, kunst, persoonlijke items, vakantie souveniers en noem maar op!

Opbergmeubelen-3

Bron: deinterieurcollectie

Deze mooie kast is gebaseerd op een trolley met een aantal schappen en planken zodat je er van alles in kwijt kunt. Deze kast staat erg leuk in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer kun je deze leuke kast plaatsen. Je kunt er je liggende kleding op kwijt of handdoeken, kussens en spreien.

[Tweet “Het optimaal opbergen begint met een mooie kast!”]

Opbergmeubelen-4

Bron: HKliving

Een laag dressoir is altijd handig in de woonkamer! Je TV kan erop staan maar je kunt de kast ook gebruiken als plek waar je decoratie zoals lijsten, vazen etc. op kwijt kunt.

Opbergmeubelen-5

Bron: mydubio

Tenslotte zien we hier een vintage ladekast uit een fabriek die gebruikt is als ondergoed en sokken lade in een kleedruimte. Leuk idee he? Wij vinden het erg mooi staan op de robuust houten vloer en tussen alle kleding, die overigens op kleur gerangschikt is!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?