De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Mooi strand interieur met klassiek tintje!

De zomer komt er weer aan! Tijd om lekker te vertoeven in een strandhuisje, vakantiehuisje, hotel of op de camping! Droom jij wel vaker over zo’n mooi strand interieur? Een huis aan zee? Maar dan met klassieke elementen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want vandaag kijken we naar mooie strand interieurs met een klassiek tintje! Een veel voorkomende interieur stijl is de beach stijl die nogal nonchalant en robuust is, maar wat als jij liever van chic en klassiek houdt?

Vandaar dat we deze mooie interieur stijl eens gaan bekijken aan de hand van deze mooie en inspirerende acht voorbeelden! Kijk je mee?

8x een strand interieur met klassieke stijl

Eigenlijk is de basis van een strand interieur heel simpel: maak gebruik van veel wit, natuurlijke materialen, zachte dunne stoffen en lichte kleuren. Hiermee heb je al een goede basis waarvan uit je kunt beginnen met decoreren en inrichten.

Strand-interieur-klassiek-1

Bron: beautifullyseaside

Het klinkt misschien heel cliche maar decoraties die naar het strand en de zee verwijzen doen het ontzettend goed in een strand interieur. Let er wel op dat je het niet te overdreven doet maar juist heel subtiel zoals deze wand decoraties met zeesterren en schelpen. Allemaal in een neutrale kleur zodat deze wanddecoratie als één geheel wordt ervaren.
Strand-interieur-klassiek-2

Bron: vickys-home

Wil je graag iets meer kleur toevoegen aan het strand interieur? Kies dan voor lichte kleuren zoals lichtblauw, lichtgroen of beige. Allemaal kleuren die verwijzen naar de oceaan, de zee en het strand.

Strand-interieur-klassiek-3

Bron: bhg.com

Klassieke elementen in een strand interieur zijn bijvoorbeeld de verlichting, de stijl van de meubels, het type accessoires zoals kandelaren en kaarsen, glimmende materialen.

Strand-interieur-klassiek-4

Bron: harpers bazaar

Maar ook veel sierkussens is een typisch voorbeeld van een klassiek interieur. Kies voor rijke en warme stoffen die luxe uitstralen. Kleuren zoals turquoise doen het hierbij heel goed!

Strand-interieur-klassiek-5

Bron: houseofturquoise

Een klassiek interieur straalt veel luxe uit, ga dan ook voor luxe afwerkingen of afwerkingen met een luxe look. Glimmende materialen zijn altijd goed!

Strand-interieur-klassiek-6

Bron: ciaonewportbeach

De klassieke interieur stijl maakt veel gebruik van symmetrie, iets wat je goed kunt terug brengen in een strand interieur. Klassieke of authentieke meubels zoals deze eetkamerstoelen staan hier prachtig!

Strand-interieur-klassiek-7

Bron: houseofturquoise

Als raamdecoratie kun je bijvoorbeeld mooie witte shutters kiezen maar ook een bamboe of rieten rolgordijn staat heel mooi in een klassiek strand interieur.

Strand-interieur-klassiek-8

Bron: frenchcountrycottage

Ga dus lekker los met materialen, decoraties, neutrale kleuren, glimmende materialen en een mooie accentkleur!

Eerder door jou bekeken producten

Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders
59,99 Home24 Afbeelding Einhorn II, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding Star Wars 30th Anniversary, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal
89,99 Home24 Lage kast Ruedesheim, Pelipal home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders
42,99 Home24 Afbeelding Star Wars VII, Reinders home24 Bekijk Shop
Home24 Afbeelding James Bond, Reinders
54,99 Home24 Afbeelding James Bond, Reinders home24 Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?