De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Woonkamer: een zwart wit interieur

Het zwart wit interieur blijft ook in 2017 een populaire interieur trend. Deze ruimtelijke en zeer bijzondere woonkamer is een mooi voorbeeld van een zwart wit interieur. Zoals je hier zal zien is dat zwart en wit heel goed te combineren is met andere kleuren en materialen. Hierdoor kan elk zwart en wit interieur uniek zijn omdat iedereen er andere kleuren en/of materialen bij gebruikt.

Woonkamer: zwart, wit en ….

Zwart en wit zijn ontzettend contrasterend en zorgen voor een interessant kleurenspel. Met wit maak je meer ruimte, meer licht en ruimtelijk en met zwart maak je juist meer een statement. Kijk eens in deze woonkamer hoe dat met elkaar werkt.

Door warme kleuren en materialen toe te voegen aan een zwart wit interieur ontstaat er een unieke uitstraling. Daarnaast krijgt het interieur ook veel meer sfeer en warmte dan wanneer er alleen maar zwart en wit zou zijn. Het is dus een must om een warm materialen toe te voegen aan het interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan goud, koper, een houtsoort, plaids, vloerkleden etc. Allemaal methodes om meer warmte te creëren!

Bron: mydomaine

Ben je nou geen liefhebber van enorm veel wit? Ga dan de uitdaging aan en schilder een hoek, wand of nis eens zwart. Zwart op de wanden is ontzettend gaaf en geeft de ruimte een flinke boost. Kijk maar eens hier waar we uitgebreid spraken over donkere wanden.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?