De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Traditioneel huis met moderne uitbouw

De uitbouw die aan dit traditionele Engelse huis is gebouwd, is iets wat je nooit gaat verwachten! Het prachtige landshuis dat je aan de voorkant ziet, is aan de achterkant geheel anders! Qua vorm, qua stijl en qua architectuur. Een mega ingreep maar is het wel zo’n geslaagde ingreep?

Traditioneel huis met moderne uitbouw

De eigenaren die in dit traditioneel huis wonen hebben zeker veel lef! Om zo’n mooi en traditioneel Engels huis helemaal aan te passen naar de moderne tijd, vraagt of moed en lef. Wat vind jij van deze uitbouw?
Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-2Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-3Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-4Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-5Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-6Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-7Engels-huis-met-nieuwbouw-uitbreiding-8

Bron: digsdigs

Wat een bijzonder huis, niet waar? Het originele huis is gebouwd in een Victoriaanse stijl en de toevoeging is super modern. Het is een glas wand extensie die ervoor zorgt dat de keuken geheel geopend wordt naar de tuin. Het interieur is nog steeds erg gezellig, knus maar ook een stukje modern. De grote slaapkamer en en-suite badkamer liggen op de tweede verdieping waar veel daglicht naar binnen valt.

Als je van buiten naar binnen kijkt, lijkt de keuken bijna één met de natuur. De glaswand is maar een dunne scheiding tussen binnen en buiten. Toch is het jammer dat het een glaswand is, die niet open kan of weg geschoven kan worden. De toegang tot de tuin zit aan de zijkant van de nieuwe uitbreiding.

Wat vind jij van deze stijl tussen nieuw en oud?

 

Eerder door jou bekeken producten

Hoekbank Madison I geweven stof, Studio Copenhagen
2349,99 Hoekbank Madison I geweven stof, Studio Copenhagen Studio Copenhagen Bekijk Shop
HEMA 12-pak Cocktailprikkers
1,- HEMA 12-pak Cocktailprikkers HEMA Bekijk Shop
Duverger Spring – Nachtkastje – acacia – 2 laden
199,- Duverger Spring – Nachtkastje – acacia – 2 laden Duverger Bekijk Shop
vtwonen Velvet Plaid 130 x 170 cm
84,99 89,95 vtwonen Velvet Plaid 130 x 170 cm vtwonen Bekijk Shop
EGLO Barrosela Wandlamp
33,25 39,95 EGLO Barrosela Wandlamp Eglo Bekijk Shop

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?