De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een decoratief interieur uit Australië

Ken je de Australische stylist, fotografe en schrijfster Kara Rosenlund al? Zij is een favoriet voor velen op het gebied van styling en interieur. Dat kun je ook wel zien in haar eigen huis in Brisbane waar ze volop aan de gang is gegaan met decoraties. Een echt decoratief interieur in een prachtig houten huisje.

Het huis straalt puurheid, natuurlijkheid, karakter en speelsheid uit. Allemaal dankzij de gebruikte materialen, meubels en accessoires.

Decoratief-interieur-1Decoratief-interieur-2Decoratief-interieur-3Decoratief-interieur-4Decoratief-interieur-5

Het huis is gevuld met antieke vondsten, meubels, materialen, persoonlijke items en veel natuurlijke elementen. Stukken hout, schelpen en andere vondsten uit de natuur hebben een prominent plekje in hun huis gekregen.

Het valt allemaal samen omdat er eigenlijk alleen maar natuurlijke kleuren en materialen gebruikt zijn. Bijna nergens zie je felle kleuren, high tech of moderne materialen maar alles blijft in een neutrale en natuurlijke sfeer.

Decoratief-interieur-6Decoratief-interieur-7

We kunnen dit interieur landelijk noemen, maar het heeft ook veel weg van een strandhuis interieur. Dit komt doordat de kleuren van de wanden, vloeren en het plafond wit zijn gehouden en we vooral veel daglicht naar binnen zien schijnen.

[Tweet “Des te meer daglicht, des te ruimtelijker een interieur lijkt te zijn!”]

Decoratief-interieur-8Decoratief-interieur-9Decoratief-interieur-10

Bron: the design files

Wat vind jij van een neutraal en basic interieur zoals we hier zien? Het is natuurlijk een decoratief interieur maar het is het niet te druk of te chaotisch. Het hangt allemaal samen in één sfeer en dat zorgt ervoor dat je veel kunt decoreren zonder het te druk te laten lijken!

[products ids=”57180,30935,23173,40816″] 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?