De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

hot items op de Wish List van makeover

Wat staat op jouw wish list voor het interieur? Wat zou je nou altijd nog graag willen hebben voor in de woonkamer? Voor in de keuken of voor in de slaapkamer? Wij kunnen wel honderden wish lists maken met spullen die we ontzettend mooi vinden en graag zouden terug zien in onze eigen interieurs. Vandaag kijken we naar 10 hot items die deze week op onze Wish List staan! Kijk je mee?

8x hot items die je moet hebben!

Hieronder vind je onze acht hot items van deze week die absoluut moeten terugkomen in jouw interieur! Na de acht inspiratie beelden vind je de acht producten die wij hierbij gevonden hebben. Deze acht hot items zijn een mix van accessoires, meubels en materialen die gezien mogen worden in hedendaagse interieurs!

#1 Palm bladeren

De palm bladeren zien we overal in terugkomen: kussens, gordijnen maar ook in grote groene planten! Kortom, palm bladeren moeten hoe dan ook terug komen in het interieur.

Hot-items-1

Bron: H&M

#2 De hangstoel

Ook de hangstoel mag niet ontbreken! In de zomer kan de hangstoel lekker buiten opgehangen worden en in de winter in de woonkamer. Wij vonden een aantal prachtige varianten!

Hot-items-2

Bron: The Life creative

#3 Gekleurd servies

Een mix van allerlei kleuren servies: ja dat willen we! Of het nou hetzelfde servies is in diverse kleuren of allerlei verschillende borden en kommetjes; het is ontzettend speels!

Hot-items-3

Bron: Italian Bark

#4 De cactus in een klein potje

Hier hoeven niet veel woorden aan vuil te maken: de cactus in een klein potje is hot en trending!

Hot-items-4

Bron: Erica Baldi

#5 Een wand vol met lijsten

Ook dit vinden wij ontzettend leuk voor in huis. Een wand vol met allerlei lijsten. Van verschillende lijsten tot allemaal dezelfde; genoeg plek om je kunst en foto’s op te hangen!

Hot-items-5

Bron: urban outfitters

#6 Goud

Ja hoor, goud is weer helemaal terug. Een mooie gouden eyecatcher kan dus echt niet ontbreken. Wat vind je van deze prachtige gouden karaf?

Hot-items-6

Bron: desire to inspire

#7 Het kledingrek

Wat staat zo’n kledingrek toch prachtig. Je kan de mooiste jurken tentoonstellen, je mooiste truien en shirts en er de hele dag naar kijken!

Hot-items-7

Bron: avenue lifestyle

#7 Het bijzettafeltje

Een opvallend en uniek bijzettafeltje steelt de show in de woonkamer. Een hot item voor ons dus!

Hot-items-8

Bron: burkatron DIY

8x hot items gevonden!

[products ids=”62815,24447,84643,56718″]

[products ids=”51751,64935,34438,34255″]

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?