De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Sinterklaas DIY interieur projecten

Over minder dan een maand is het weer Sinterklaas in Nederland. De leukste tijd van het jaar voor de kinderen met snoepgoed, cadeautjes en de spannende periode vooraf. Zouden Sint en Piet wel komen dit jaar? Ben ik braaf geweest? Wat zou ik krijgen? Voor de kleintjes is het super spannend. Om deze leuke periode meer sfeer te geven zochten wij een aantal leuke Sinterklaas DIY interieur projecten waarmee je het huis nog gezellig maakt!

6x Sinterklaas DIY

Het huis helemaal in de Sinterklaas sferen brengen doe je op een geheel andere manier dan wanneer je het huis versiert voor Kerst bijvoorbeeld. Dit feest draait geheel om de kinderen dus mogen de decoraties ook iets vrolijker en opvallender zijn. Gelukkig kun je een mooi compromis vinden tussen een decoratie voor de kids en voor jezelf.

sinterklaas-diy-1

Bron: zinkenzo

Laat jouw kinderen aftellen met deze zelfgemaakte scheurkalender. Je kunt heel simpel een cijfer op een A4 printen en zelf versieren met stickers en motieven van Sinterklaas of op de computer een leuke tekening maken.

sinterklaas-diy-2

Bron: pinterest

Versier oude glazen potten met leuke patronen en tekeningen van Sinterklaas die over de daken loopt. Een heel leuk motief voor een theelichtje.

sinterklaas-diy-3

Bron: welke

Je eigen advent kalender maak je van wc rollen! Super gemakkelijk, goedkoop en groot genoeg voor leuke snoepjes en cadeautjes in op te bergen.

sinterklaas-diy-4

Bron: pinterest
[Tweet “Je huis versieren voor Sinterklaasavond doe je met deze leuke DIY ideeën”]

Oude melk- en yoghurtpakken zijn ideaal om kleine huisjes van te knutselen voor een theelichtje. Schilder ze allemaal in een gezellig kleurtje en knip er gaten in voor de ramen en deuren.

sinterklaas-diy-5

Bron: inwijkdaarstaateenhuis

Je kunt de muur ook versieren met leuke woord banners en geprinte afbeeldingen van Sinterklaas en zwarte piet. Hang ze op in een lijstje of met washi tape en klaar is kees!

sinterklaas-diy-6

Bron: showhome

Wil je iets meer tijd in een Sinterklaas DIY stoppen? Haak dan deze leuke stukjes stof met de mijter van sinterklaas aan een slinger.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?