De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

8 Unieke Boho Stijl interieurs

Heb je al eens eerder van de boho stijl gehoord? Wellicht zegt het woord bohemian je meer? De bohemian woonstijl is een stijl die gekenmerkt wordt door de volgende woorden: werelds, nonchalant, zorgeloos en een tikkeltje extravagant. Er wordt veel gecombineerd met kleuren en prints die wel of niet matchen. De meeste boho stijl interieurs hebben veel kleuren die gemixt worden met elkaar. Je ziet bijna geen wit in een traditioneel boho stijl interieur.

Boho-Stijl-1

Bron: thepeopleofsand

Boho-Stijl-2

Bron: skunkboyblog

Tegenwoordig wordt de boho stijl ook gemixt met Scandinavisch of modern. Hierdoor ontstaat er weer een andere soort boho stijl waarin wel veel wit wordt gebruikt.

Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, exotische stoffen, ruige tapijten en en veel patronen. Een bonte mix van allerlei vondsten, persoonlijke items en ook vooral veel vintage!

Boho-Stijl-3

Bron: theclassyissue

Boho-Stijl-4

Bron: homedit

Boho-Stijl-5

Bron: homestyle

Een boho stijl interieur richt je niet zomaar in. Daar heb je tijd en moeite voor nodig. Je vindt het namelijk niet kant en klaar in een winkel, je zult rommelmarkten, kringloopwinkels en internet moeten afstruinen voor de mooiste vondsten met een mooi verhaal.

Boho-Stijl-6

Bron: hubpages

Boho-Stijl-7

Bron: interiorcollective

Er wordt veel gebruik gemaakt van accessoires in een boho stijl interieur. Planten, sierkussens, vloerkleden, lampen, kisten, houten kratjes, kleine tafels, gordijnen en stoffen, kaarsen en vazen. Noem het maar op! Alles kan in een boho stijl interieur.

Boho-Stijl-8

Bron: frommoontomoon

Wat vind jij van de boho stijl? Zou het iets voor jou zijn?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?