De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Buitenhuis inspiratie uit Portugal

We dromen allemaal wel eens over een mooi huisje ergens in een warm land. Een zomerhuisje, buitenhuisje, villa, appartement of hutje ergens in het zuiden waar het altijd lekker weer is. Dit mooie buitenhuis uit Portugal is daar een fantastisch voorbeeld van. Een eenvoudig maar sfeervol en knus buitenhuis waar je heerlijk vakantie kunt vieren maar ook wel een paar maanden per jaar kunt vertoeven. Kijk mee naar buitenhuis inspiratie in dit huisje in Portugal.

Buitenhuis inspiratie: Portugal here we come!

Bij een buitenhuis hoort natuurlijk ook een goede buitenruimte waar je kunt genieten van die warme zomeravonden met een glaasje wijn of biertje. Bij dit zomerhuis is een mooie overkapping gebouwd van materialen uit de omgeving. De overkapping heeft ook luiken die dichtgemaakt kunnen worden als het eventueel regent of wanneer je voor langere tijd weggaat.

Een sfeervol gedekte tafel, rotan stoelen, een mooie witte tafel en een prachtig uitzicht zorgen ervoor dat dit de plek is voor ontbijt, lunch en diner.


Materialen en kleuren

Overal waar je kijkt zijn natuurlijke materialen zoals hout en rotan te zijn. Ook de kleuren zijn neutraal en eenvoudig gehouden. Niks springt er echt uit waardoor het een heerlijk rustgevend interieur is geworden. In het interieur komt hier en daar de kleur rood terug en buitenshuis zien we de kleur blauw weer vaker.

Leuke meubels en accessoires gezien in dit huis

[products ids=”400716,433206,313047,406910″]

Bron: revistaad

Genieten in Portugal in een buitenhuis

Portugal is een plek waar het vaak lekker weer is en waar je dus ook mooie buitenhuisjes vindt om in te verblijven tijdens een vakantie. Vaak zijn ze ook nog eens mooi ingericht zoals dit huisje. Een must voor interieur liefhebbers die op vakantie gaan naar Portugal!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?