De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Inspiratie: Interieur in New York

Meestal geven wij tips en ideeen voor een bijvoorbeeld een make over, styling tips, DIY tips en noem het maar op. Af en toe kijken we ook wel eens bij iemand binnen, omdat dat zo leuk is! Vandaag bijvoorbeeld, kijken we binnen bij een koppel uit New York met een prachtig appartement geheel in stijl ingericht! Kijk je mee?

Interieur in New York

In dit kleine appartement woont PJ en zijn vriend Jett. Het gebouw is meer dan 200 jaar oud en is een voormalige paraplu fabriek. De woonruimte is gehavend en heeft dus veel TLC (Tender Love and Care) nodig. PJ heeft echt een oog voor design zoals je ziet. Hij heeft een collectie van STUFF en vooral veel spullen van nieuwe merken en opkomende designers.

Interieur-in-New-York-1

Interieur-in-New-York-2

Interieur-in-New-York-3

Interieur-in-New-York-4

Interieur-in-New-York-6

Interieur-in-New-York-7

Interieur-in-New-York-8

Een verfrissend, luchtig en ruimtelijk interieur met heel veel verschillende spulletjes, kleuren, materialen en patronen maar toch vormt het een geheel. De basis is neutraal gehouden waardoor je dus vrijer bent in het combineren en gebruiken van meerdere patronen en kleuren door elkaar.

Daarnaast is het ook een typisch interieur in New York, het stadse leven straalt van dit interieur af. Het is overduidelijk dat hier geleefd wordt, maar dat deze twee mannen het ook druk hebben en een stadsleven leven.

Hoe dan ook, dit ruimtelijke interieur is een mooie inspiratiebron voor interieurs in Nederland. De spontaniteit, de hoeveelheid daglicht, de accessoires, de tipi midden in de woonkamer maar ook de vele planten geven de ruimte een persoonlijk tintje. Persoonlijkheid in een interieur trekt aan, dat zie je maar weer!

Bron: thedesignfiles

 

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?