De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Moodboard Interieurcombi #4: Fresh Scandinavian

De Scandinavische interieur stijl is je van het op het moment. Het is modern, fris, vrolijk, jong en vernieuwend! Geen wonder dat we er zoveel van houden. Het moodboard van vandaag laat de sfeer Fresh Scandinavian zien. Kenmerkend voor deze interieur stijl zijn de pastel kleuren, de strakke vormen gecombineerd met hout, natuurlijke elementen zoals bloemen en planten en een stukje design.

Moodboard 4 Fresh Scandinavian(6)

Dit moodboard is een goed voorbeeld van hoe je een interieur helemaal Scandinavisch kunt inrichten. Met een paar stijlelementen kom je al een heel eind en is jouw interieur binnen een mum van tijd omgetoverd tot een Scandinavisch interieur!

De meubels en accessoires die je in dit moodboard ziet zullen we nu even voor je uitlichten. Zo zie je bijvoorbeeld deze moderne eetkamerstoel op het moodboard staan. Deze Scandinavische stoel heeft een sterk metalen onderstel, zachte en comfortabele kussens en een elegante look. Het mooie aan deze stijl is dat hij niet te opvallend is, maar wel een sfeermaker!

Moodboard 4 Fresh Scandinavian

Nog meer sfeermakers zijn deze bloempotten die in allerlei maten gecombineerd worden met elkaar. Hier zie je weer die mooie en zachte pastelkleuren terugkomen. Pastelkleuren zijn kenmerkend voor de Scandinavische interieur stijl, dus combineer er maar op los!

Moodboard 4 Fresh Scandinavian(2)

Een fijne fauteuil voor in de woonkamer, werkkamer, slaapkamer of zitkamer is deze Scandinavische stoel CHA CHA zeker wel! Comfortabel zitten in een strakke, moderne fauteuil! Wat wil je nog meer?

Moodboard 4 Fresh Scandinavian(3)

Een vloerkleed mag natuurlijk niet ontbreken, het zijn immers echte sfeermakers. Daarnaast is het ook gewoon lekker om warme voeten te hebben! Dit Roros tapijt is een opvallend tapijt in de kleuren wit, grijs en zwart. Leuk voor onder de eetkamertafel of in de zithoek!

Moodboard 4 Fresh Scandinavian(4)Moodboard 4 Fresh Scandinavian(5)

Zoals je ziet kun je dus met een paar stijlelementen het interieur omtoveren tot een geheel nieuwe en aantrekkelijk stijl en sfeer. Je koopt een paar essentiële onderdelen en je bent klaar om het opnieuw in te richten!

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?