De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Neutraal interieur met zachte tinten

Niet iedereen houdt van kleurrijke interieurs, bohemian interieurs, minimalistische interieurs of klassieke interieurs. Er is ook een grote groep mensen die het liefst een neutraal interieur met zachte tinten ziet. Daarom werd het weer eens tijd om naar een mooi neutraal interieur te kijken. Dit appartement is daar een mooi voorbeeld van! Ooit stond dit appartement van 72 m2 te koop en vandaar dat we er even binnen kunnen kijken.

Aan elk detail is gedacht, alles is netjes afgewerkt en overal zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Maar toch is het maar een heel klein appartement. Toch groot genoeg voor een stelletje of een klein gezin!

Inspiratie: Neutraal interieur met zachte tinten

Neutraal-interieur-1Neutraal-interieur-2Neutraal-interieur-3Neutraal-interieur-4

De woonkamer staat in verbinding met de keuken en de eethoek. Daarnaast is er vanuit de woonkamer ook een verbinding met het kleine balkon waar je lekker in de zon kunt genieten. Het appartement is licht en open gehouden waardoor het groter lijkt dan dat het is. De open haard in de woonkamer geeft de ruimte veel sfeer en warmte in de winter.

Neutraal-interieur-5Neutraal-interieur-6Neutraal-interieur-7Neutraal-interieur-8Neutraal-interieur-9Neutraal-interieur-10Neutraal-interieur-11Neutraal-interieur-12Neutraal-interieur-13

De keuken is zeer neutraal gehouden met kleuren zoals grijs en wit, in combinatie met een warme houten vloer en heel veel daglicht dat naar binnen valt. Wederom alles in neutrale en zachte kleuren zodat het ruimtelijk blijft.

Neutraal-interieur-14Neutraal-interieur-15

De slaapkamer en werkkamer zijn beide in grijs tinten ingericht. Hier krijg je een geheel ander gevoel dan in de andere ruimtes van het appartement. Het grijs maakt de ruimtes iets knusser maar tegelijkertijd ook iets donkerder.

Neutraal-interieur-16

De badkamer van het appartement is klein maar heeft wel alles wat je nodig hebt. Wederom zien we hier ook lichte kleuren gecombineerd met een warm houten spiegel om meer sfeer in de ruimte te brengen.

Neutraal-interieur-17

Bron: alvhem

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?