De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Oud en nieuw: modern houten huisje

Op het eerste gezicht kijk je naar dit huis en vraag je jezelf af hoe groot het huisje zal zijn. Het lijkt namelijk klein en ook niet super modern. Maar zodra je hier naar binnen loopt dan zie je het vanzelf: oud en nieuw gemixt. Een modern houten huisje met een super modern interieur!

Oud en nieuw: modern houten huisje

Dit oude arbeidershuisje is recentelijk helemaal opgeknapt maar aan de voorgevel is alles behouden. Hierdoor zie je dus ook niet dat er een moderne uitbouw gebouwd is. Er valt ontzettend veel daglicht naar binnen, een ruime en moderne keuken en retro inrichting. Het huis ligt in het centrum van Melbourne maar in een wijk die heel knus en gezellig aanvoelt.

In de 10 meter dat het huis lang is, is een nieuwe hal gebouwd waarin zich ook een kleine werkplek bevindt. Daarnaast bevinden zich er ook grote ramen die naar buiten toe openen.

Bron: homestolove

Verbouwen tot een familiehuis

Prachtige ruimtes zijn ontstaan dankzij de moderne verbouwing. Opeens werd een klein huisje met twee slaapkamers veel ruimer, moderner en natuurlijk goed geschikt voor deze familie van 4. De tuin is dan wel niet al te groot maar binnen is er voldoende ruimte om goed te kunnen leven en de kids de ruimte te bieden.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?