De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Prints combineren in een interieur

Je kunt oneindig veel prints met elkaar combineren, zolang ze maar wel iets met elkaar gemeen hebben. De basiskleur, het motief of de woonstijl. Wij zochten de leukste voorbeelden van interieurs waarin prints combineren hartstikke normaal is! Je zou het niet zo snel bedenken maar als je de combinaties ziet, zie je direct waarom het zo leuk is om prints te combineren.

Prints combineren: je doet het zo!

Prints-Combineren-1

Bron: residence

Prints-Combineren-6

Bron: myscandinavianhome

De prints en patronen die je hier ziet zijn voornamelijk allemaal in het zwart en wit. Hierdoor kun je veel verschillende patronen uitzoeken die in dezelfde kleurstellingen zijn gemaakt.

Prints-Combineren-2

Bron: fruid

Een opvallend tapijt met zo’n unieke print als deze vraagt ook om iets unieks op de bank en in de rest van het huis. Om het vloerkleed niet een té opvallend stuk in het interieur te laten zijn, kun je het doorbreken door ook opvallende kussens en patronen te gebruiken elders in de ruimte.

Prints-Combineren-3

Bron: roomed

Deze opvallende maar rustgevende print bestaat uit 1 duidelijke vorm en een aantal pasteltinten. Deze tinten komen terug in het interieur en de geometrische vormen zien we terugkomen in de sierkussens.

Prints-Combineren-5

Bron: templeandwebster

De botanische stijl is helemaal hot op het moment. Het behang met bladeren print, de bloemen op de sierkussens, de vormen en het andere groen is allemaal in 1 stijl terug te brengen waardoor je eindeloos kunt combineren.

Prints-Combineren-7

Bron: casahaus

Allerlei verschillende patronen maar wel in dezelfde kleuren, geven je interieur veel levendigheid. Zeker als je gebruik maakt van vrolijke en felle kleuren zoals deze.

Prints-Combineren-8

Bron: adairs

Ten slotte zien we hier geometrische patronen, stippen, zeshoeken en strepen met elkaar gecombineerd in dezelfde kleurtonen. Een diverse en moderne combinatie van strakke vormen en lijnen.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?