De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Speels Zwart Wit Interieur

Een zwart wit interieur lijkt vaak wat saai door de eentonige kleuren maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Je kunt ook een speels zwart wit interieur creëren waarin je met andere kleuren en extra materialen kunt werken voor meer speelsheid en sfeer. Hoe je een speels zwart wit interieur creëert laten we zien aan de hand van de volgende voorbeelden.

Inspiratie: Speels Zwart Wit Interieur

Speelsheid in een zwart wit interieur creëer je door de volgende elementen en tips toe te passen:

Speels-Zwart-Wit-Interieur-1

Bron: roomed

Gebruik niet alleen zwart wit in je interieur maar ook materialen met structuur zoals hout. Deze houten kruk is weer geheel contrasterend ten opzichte van het zwart en wit.

Speels-Zwart-Wit-Interieur-2

Bron: interiorjunkie

Zwart en wit breekt ook op door er een warm houten vloer bij te combineren. Hierdoor is het zwart wit niet zo kil in sfeer.

Speels-Zwart-Wit-Interieur-3

Bron: onbekend

Een lekker warm tapijt of een houten salontafel doet ook veel voor een zwart wit interieur, maar wat dacht je van de kleurrijke foto aan de wand? Die valt meteen op doordat er verder geen kleur gebruikt is in de ruimte.

Speels-Zwart-Wit-Interieur-4

Bron: nsmbl

Zwart wit maak je ook speels door middel van accessoires. Hou je niet direct aan één woonstijl maar mix zwart wit accessoires van verschillende stijlen door elkaar. Zo zien we hier een marmeren schaal, gecombineerd met een robuust houten snijplank en een super leuke vintage klok.

Speels-Zwart-Wit-Interieur-5

Bron: wiki-wonen

Prints, patronen en vormen in het zwart wit geven een ruimte ook veel speelsheid. Hier zien we dikke en dunne zwart wit strepen maar ook bolletjes en allerlei vormen in decoraties.

Speels-Zwart-Wit-Interieur-6

Bron: designmeubels

Ten slotte willen we je graag dit prachtige Franse interieur laten zien. Het is op en top design maar absoluut niet saai. Zwart en wit zijn hier gecombineerd met warme hout of bruin tinten. Door middel van decoraties kun je ook snel de ruimte weer een andere look geven.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?