De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een zomerhuis met een Grieks interieur

Het is nog steeds zomer, tijd dus om nog een aantal keren binnen te kijken in buitenlandse zomerhuizen waar wij ons zelf wel zouden zien liggen met een cocktail! Dit zomerhuis in Griekenland heeft een licht en ruimtelijk Grieks interieur, een inspiratiebron voor de interieurs die wij inrichten hier in Nederland.

Een zomerhuis in Griekenland

Dit huis in Griekenland ligt op het eiland Syros en biedt een uitzicht over de baai van Plagia. Een prachtige plek om een huis te hebben! Dit hedendaagse zomerhuis biedt prachtige uitzichten en gaat op in de natuur die er omheen ligt. De entree van de woning bevindt zich aan de achterzijde, waarna je een pad volgt door kleine tuintjes die vol staan met lokale kruiden. Het algemene blok van het huis bevat de gemeenschappelijke ruimtes, terwijl het hogere blok van het huis gevuld is met privé ruimtes zoals de slaapkamers. De open keuken van het huis is erg opvallend dankzij de opvallende houten kast waar het servies in staat.

Het huis heeft maar liefst vier gastenverblijven waarin je veel privacy hebt maar ook kunt genieten van de omgeving om je heen. Ze hebben allemaal toegang tot het zwembad en liggen allemaal rondom het huis.

Grieks-Interieur-1Grieks-Interieur-2Grieks-Interieur-3Grieks-Interieur-4Grieks-Interieur-5Grieks-Interieur-7

Bron: archilovers

Zoals je op de foto’s kunt zien, volgt het design van het huis de complete omgeving en het landschap. Het landschap houdt het huis als het ware vast, waardoor het er helemaal in op gaat.

Dit zomerhuis is een waar droomhuis, een plek waar je heerlijk vakantie kunt vieren, ontspannen, genieten van de mooie natuur om je heen, de prachtige uitzichten over het water en natuurlijk het zonnetje.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?