De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Een zomers neutraal interieur in een bijzonder huis

Dit zomerhuisje in Denemarken is wel heel bijzonder. Het is zomers, het is een neutraal interieur met veel natuurlijke materialen, het is klein, knus en heel licht. Een bijzonder huis met een sfeervol interieur boordevol slimme en unieke interieur oplossingen. Kijk met ons mee binnen in dit Deense zomerhuisje.

Een zomers neutraal interieur in een bijzonder huis

Welkom in dit bijzondere zomerhuis. Een huis waar je heerlijk kan vertoeven tijdens de warme zomermaanden. Het heeft een bijzonder interieur zoals bijvoorbeeld de vloer maar ook de indeling van het huis is uniek.

De indeling van het zomerhuis

Middenin het huis bevindt zich deze speciale ruimte met daarin een zithoek en de keuken opgesplitst in twee aanrechten. Aan de ene kant hebben we het kook-aanrecht en aan de andere kant het spoel-aanrecht. Beide hebben een mooi uitzicht over de tuin. 

Slapen in een klein huis

Er zijn diverse slimme oplossingen bedacht om veel slaapmogelijkheden in dit kleine zomerhuis te hebben. Je ziet in de zomers neutraal interieur bijvoorbeeld een bed in de nok van het huis en daaronder met een gordijn ervoor.

Bron: femina.dk

Een bijzondere vloer die opvalt!

De vloer is echt een eyecatcher in het interieur. Het benadrukt het midden van het huis en de unieke indeling. Het laten leggen van zo’n type vloer in diverse vormen is tijdrovend en daarom ook erg prijzig. Maar hoe dan ook, het eindresultaat is heel bijzonder.

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?