De leukste inspiratie, tips & producten voor je interieur!

Menu

Open haard inspiratie: ook voor in de zomer!

Ondanks dat het zomer is, kan een open haard ontzettend fijn zijn. Want ook in onze zomers kan het fris worden of juist heel sfeervol zijn om de open haard of kachel aan te steken. Deze 9 open haard of kachels geven het interieur een sfeervolle uitstraling en zijn echt een onmisbaar element in huis. Dus heb jij de ruimte en de mogelijkheid om er eentje te plaatsen of te laten maken? Doe het dan zeker!

9x open haard en kachel inspiratie

Van een mooie stenen schouw tot een ingebouwde kachel, een losstaande kachel of eentje die je alleen gebruikt als decoratie. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden maar kijk vooral naar wat voor jouw interieur haalbaar is. Is er bijvoorbeeld een afvoer? Of heeft jouw huis misschien nog wel een authentieke schouw? Maak hier gebruik van en kijk of je de schouw nog kan gebruiken. Desnoods plaats je er een mooie kachel voor die je kan aansluiten op het afvoerkanaal.

open haard inspiratie sfgirlbybay

Bron: sfgirlbybay

openhaard inspiratie domino

Bron: domino

open haard inspiratie stylingpics

Bron: stylingpics

open haard inspiratie inredningsdesigner

Bron: inredningsdesigner

open haard inspiratie alvhemmakleri

Bron: alvhemmakleri

open haard inspiratie home furniture

Bron: home furniture

open haard inspiratie zimmo

Bron: zimmo

open haard inspiratie pinterest

Bron: pinterest

open haard inspiratie becki owens

Bron: becki owens

Een open haard of kachel?

Als je de keuze hebt tussen beide dan heeft ieder element zijn voor- en nadelen. Een schouw kan een gedecoreerd worden bijvoorbeeld en een kachel niet. Maar een schouw is groter en nadrukkelijker aanwezig ten opzichte van een kachel. Heeft het interieur ook wel genoeg plek voor een grote open haard met schouw of is een kleine houtkachel mooier?

De laatste interieur inspiraties

Wat vind je van dit artikel?